Medarbetare som ledsagar äldre dam med rullator Medarbetare som ledsagar äldre dam med rullator

Capio Geriatrik Vårberg

Vi är specialiserade på att ge vård till äldre människor och vill att den vård vi ger dig ska underlätta ett mer aktivt och självständigt liv.

Hitta hit

Vårbergsvägen 63

127 43 Skärholmen

Karta

Öppettider

Dygnet runt

Besökstid: 13:00-19:00. Önskar du komma på besök andra tider är du välkommen att kontakta personalen.

Kontakta oss

Telefon

08-598 58 500

Verksamhetschef

Ingela Mohlin

073-861 05 99

Du hittar Capio Geriatrik Vårberg i nyrenoverade lokaler i Vårberg centrum, med gångavstånd till tunnelbana och promenadstråk. Du som bor i Stockholmsregionen är välkommen att få vård hos oss efter remiss från läkare.

Vi erbjuder geriatrisk slutenvård med direktintag dygnet runt, året om, via akutmottagning, närakut, äldreboenden, vårdcentraler och ambulans.

Vår allmängeriatriska avdelning är specialiserad på geriatrisk utredning, behandling, omvårdnad och rehabilitering och tar framförallt hand om dig som är äldre. På avdelningen arbetar vi i team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och dietist. Vi har även tillgång till kurator och logoped.

Tyck till om oss! Det är viktigt för oss att ge dig en god vård och ett gott bemötande. Vill du hjälpa oss att fortsätta att utveckla och förbättra vår verksamhet så får du gärna lämna dina synpunkter direkt till någon av oss i personalen eller via mail. Tack!

Välkommen till oss!

Praktisk information

 • Kontaktuppgifter till den geriatriska vårdavdelningen

  Vänligen notera att vi, med hänvisning till sekretess, inte hanterar patientärenden, medicinska frågor eller beställning av recept via e-post. Gäller det medicinska frågor ber vi dig istället att ringa till respektive verksamhet.

  Telefonnummer till avdelningen: 08-598 58 500
  Enhetschef: Daniel Bergström
  E-post: daniel.bergstrom@capio.se

 • Övrig information

  Tänk på att du vid hemgång behöver ha tillgång till en uppsättning privata kläder, skor och hemnycklar!

  Öppettider

  Dygnet runt
  Besökstid 13:00-19:00. 

  Hitta hit 

  Vårbergsvägen 63
  127 43 Skärholmen
  Länk till karta

  Besökstider

  Besökare är varmt välkomna alla dagar mellan kl. 13.00-19.00. Önskar du komma på besök under andra tider är du välkommen att kontakta personal på avdelningen (se telefonnummer ovan).

  Värdesaker

  Det går bra att ta med sig egna saker till sjukhuset men vi kan tyvärr inte ansvara för värdesaker som förvaras på patientsalen. Det finns möjlighet att få värdesaker inlåsta, kontakta personal för mer information.

  Patientkläder

  Det finns kläder att låna. Du får gärna använda dina egna kläder under vårdtiden, men vi kan tyvärr inte hjälpa till med att tvätta. Kom ihåg att du behöver ha egna kläder och skor vid utskrivningen.

  Trådlöst nätverk (WIFI)

  Ett trådlöst nätverk finns tillgängligt och personalen hjälper dig gärna med inloggningsuppgifter.

  Rökförbud

  Rökning är endast tillåtet på anvisad plats utanför sjukhusets huvudentré.

Träd som hänger ut över och speglar sig i vatten

Vårdas av oss

Vi på Capio Geriatrik erbjuder specialiserad medicinsk behandling och rehabilitering med målsättning att hjälpa dig nå bästa möjliga livskvalitet.

För läkare

Våra medarbetare har lång erfarenhet av geriatrisk vård och specialistkompetens inom exv. geriatrik, invärtes medicin och smärtbehandling.