Medarbetare som ledsagar äldre dam med rullator Medarbetare som ledsagar äldre dam med rullator

Capio Geriatrik Vårberg

Vi är specialiserade på att ge vård till äldre människor och vill att den vård vi ger dig ska underlätta ett mer aktivt och självständigt liv.

Hitta hit

Vårbergsvägen 63

127 43 Skärholmen

Karta

Öppettider

Besöksrestriktioner

Med anledning av coronaviruset har vi besöksrestriktioner på våra vårdavdelningar. Vi följer Region Stockholms riktlinjer. Tack för visad hänsyn!

Kontakta oss

Telefon

08-598 58 500

Verksamhetschef

Hans Sundell

Du hittar Capio Geriatrik Vårberg i nyrenoverade lokaler i Vårberg centrum, med gångavstånd till tunnelbana och promenadstråk. Du som bor i Stockholmsregionen är välkommen att få vård hos oss efter remiss från läkare.

Vi erbjuder geriatrisk slutenvård med direktintag dygnet runt, året om, via akutmottagning, närakut, äldreboenden, vårdcentraler och ambulans.

Vår allmängeriatriska avdelning är specialiserad på geriatrisk utredning, behandling, omvårdnad och rehabilitering och tar framförallt hand om dig som är äldre. På avdelningen arbetar vi i team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och dietist. Vi har även tillgång till kurator och logoped.

Tyck till om oss! Det är viktigt för oss att ge dig en god vård och ett gott bemötande. Vill du hjälpa oss att fortsätta att utveckla och förbättra vår verksamhet så får du gärna lämna dina synpunkter direkt till någon av oss i personalen eller via mail. Tack!

Välkommen till oss!

Praktisk information

  • Kontaktuppgifter till avdelning 2

  • Kontaktuppgifter till avdelning 3

  • Övrig information

Träd som hänger ut över och speglar sig i vatten

Vårdas av oss

Vi på Capio Geriatrik erbjuder specialiserad medicinsk behandling och rehabilitering med målsättning att hjälpa dig nå bästa möjliga livskvalitet.

För läkare

Våra medarbetare har lång erfarenhet av geriatrisk vård och specialistkompetens inom exv. geriatrik, invärtes medicin och smärtbehandling.