Annika Skoogh, medicinsk vårdadministratör

Jag har varit på Capio Läkargruppen sedan 2011, då blev jag tipsad av en väninna att man sökte en person till jobb i arkiv och som värdinna.

Första gången jag kom till huset slogs jag av att alla log och var så vänliga… Det kändes så varmt och trevligt och det var ett bra första intryck. Jag fick jobbet och i dag kan jag vara en av dem som ger den där positiva känslan som är så viktigt vid ett första möte. Capio Läkargruppen är en trevlig arbetsplats och jag trivs väldigt bra, det som sticker ut med oss är den utpräglade servicekänslan och viljan att ge det lilla extra, både mot patienter och kollegor. Vi håller en hög servicenivå i bemötande och det tycker jag är viktigt.

Jag jobbar som medicinsk vårdadministratör och receptionist. Kombinationen av arbetsuppgifter är bra eftersom det ger en variation i arbetet som jag uppskattar.

När jag hade arbetat här några år läste jag till medicinsk vårdadministratör i två år; jag fick bra stöd från min arbetsgivare på flera sätt och det underlättade mina studier förstås. Detta ledde till att jag kunde höja min kompetens och byta arbetsuppgifter.

Det bästa med min arbetsplats är alla fina kollegor, vi har roligt på jobbet och månar om varandra och självklart våra patienter. Jag gillar att gå till jobbet!

Intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan om det just nu inte finns någon ledig tjänst som passar dig.