Magnus Andersson, leg sjukgymnast (OMT3)

Jag jobbar på Capio Läkargruppens Företagshälsovård/Sjukgymnastmottagning och här har jag nu varit i snart sju år.

Jag har under många år arbetat inom Företagshälsovård och då tjänsten på Capio Läkargruppen kom ut för snart sju år sedan hade jag varit på min förra arbetsplats i nästan 15 år och redo för något nytt. Då Capio Läkargruppen sedan länge haft ett bra rykte kände jag att det lät mycket intressant så jag sökte tjänsten och här är jag nu.

Jag trivs bra här på huset med alla mina trevliga kollegor och här finns en familjär känsla som vi behåller även om vi växt en del. Det finns en prestigelöshet i huset som jag gillar, alla är viktiga på sin plats i alla yrkeskategorier.

Min tjänst som sjukgymnast är uppdelad så jag jobbar 50% på Företagshälsovården och 50% på Sjukgymnastmottagningen.

I mitt jobb har jag bl.a. manuella behandlingar på rummet, rehabilitering och träning före och efter ortopediska insatser med mera.

Inom företagshälsovården är jag, förutom behandlingar, också ute en hel del på företag runt om i länet och föreläser om ergonomi, gör riskbedömningar, har rehabiliteringsmöten/utredningar. I samband med arbetsplatsbesök och riskbedömningarna ger jag ergonomisk rådgivning och förslag på förbättringar i utformningen av arbetsplatser. Den fysiska arbetsmiljön är ju viktig så våra kroppar håller länge i arbetslivet!

På Läkargruppen har vi ju många olika specialiteter vilket gör att det är korta ledtider och det är lättillgängligt att konsultera olika specialister inom andra områden för att komma fram till den bästa behandlingen och uppföljningen av varje patient/kund.
Min arbetsgivare är mån om att jag ska bibehålla och öka min kompetens och man erbjuder vidareutbildningar som går att söka med jämna mellanrum.

Det bästa med att gå till jobbet är att träffa glada kollegor varje dag och så klart mötet med mina patienter och kunder. 

Intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan om det just nu inte finns någon ledig tjänst som passar dig.