Maria Larsson, leg sjuksköterska

För tre och ett halvt år sedan skickade jag in en intresseanmälan via hemsidan och blev efter ett tag kontaktad av min blivande chef och hamnade efter intervjuer här.

Capio Läkargruppen är en fantastisk arbetsplats där jag har varierande och spännande arbetsuppgifter samt otroligt fina kollegor.

Jag arbetar som sjuksköterska på vår allmänmedicinska mottagning och på vårt lab. Jag sitter också i vårdplaneringen där man ger råd och bokar tider till våra försäkringskunder. Blandningen mellan klassiska sjuksköterskeuppgifter och sitta i telefon med rådgivningen passar mig perfekt. Jag upplever att här finns det möjlighet att utvecklas inom mitt yrke.

På huset finns ju flera olika specialiteter och om det blir luckor på någon av mottagningarna kan det öppnas möjlighet att rotera mellan de olika områdena och det är ju toppen. Finns behov så erbjuds vi relevanta utbildningar och kurser.

Jag upplever att det finns en stark teamkänsla som genomsyrar hela huset oavsett vad du jobbar med och jag rekommenderar ofta min arbetsplats till andra.

Intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan om det just nu inte finns någon ledig tjänst som passar dig.