Medarbetare på Vårdplaneringen Medarbetare på Vårdplaneringen

Vårdplanering

Vi utför sjukvårdsplanering och medicinsk rådgivning på uppdrag av försäkringsbolag.

Capio Läkargruppen har lång erfarenhet som samarbetspartner till försäkringsbolag när det gäller sjukvårdsplanering och sjukvårdsrådgivning till kunder med sjukvårdsförsäkring. Verksamheten startade 2003 och numera sjukvårdsplanerar vi åt Folksam. Vi har ett nära samarbete med kunden där vi kontinuerligt och systematiskt arbetar för ständiga förbättringar och utveckling. Det är ett spännande och stimulerande jobb där vi har en hög kundnöjdhet. 

I verksamheten arbetar just nu cirka 17 erfarna legitimerade sjuksköterskor som hjälper försäkringskunderna med råd i medicinska frågor och tips om egenvårdsåtgärder. Sjuksköterskorna hjälper också till att boka in tid till rätt vårdgivare och rätt kompetens i hela Sverige. I dag bedrivs verksamheten helgfria vardagar kl 8-17. Arbetet sker i digitala plattformar och det finns rådgivningsstöd.

Att verksamheten bedrivs i Capio Läkargruppens lokaler är en styrka då specialistkompetens inom flera specialiteter finns nära till hands i huset. Några av sjuksköterskorna arbetar också i den kliniska verksamheten.

Vill du veta mer?

Kontakta Susanne Kumlin, enhetschef

Telefon 072-142 20 65