Par som leder sina cyklar i skogen. Sjuksköterska vaccinerar pojke på vaccinationsmottagningen med patienter.

Vaccination

Vaccinera dig hos oss - vi har specialistkunskap inom resemedicin och vaccination och hjälper dig med ditt vaccinationsskydd.

Se dina tidigare vaccinationer

Du kan se vilka vaccinationer du tagit tidigare via tjänsten 1177 Vårdguiden. Logga in

2020-12-10

Information om pneumokock-vaccin

För tillfället råder viss brist på vaccin mot lunginflammation i Sverige, nya doser förväntas komma till landet någon gång efter v.4 enligt leverantören.

Vi uppdaterar denna information kontinuerligt.

Information om Covid 19-vaccinering

All organisation och planering gällande vaccinering mot Covid 19 utförs av landets olika regioner. Vaccineringen kommer därför att kunna se lite olika ut runt om i landet. Hur vaccineringen kommer att se ut  i vår region vet vi inte än, får vi ett uppdrag av regionen kan vi komma att vara behjälpliga.

Vi uppdaterar informationen när vi vet mer.

Viktig information om årets influensavaccinering 

Med anledning av den ökade risk för smittspridning en Drop-in mottagning innebär, har vi i år beslutat att vi enbart kommer ha planerad influensavaccinering. Det innebär att alla som önskar influensa vaccinera sig behöver boka en tid. Samma förfarande kommer att gälla inom hela regionen.

Även i år är vaccinet kostnadsfritt för person tillhörande riskgrupp. Läs mer om riskgrupper på 1177 Vårdguiden

Folkhälsomyndigheten har informerat alla vaccinatörer om att strikt hålla sig till denna ordning. Vi behöver alla hjälpas åt för att minska risken för smittspridning och se till att de som har ökad risk för allvarlig sjukdom vaccineras i första hand. Vi ber er vänligen att ta hänsyn till detta i samband med bokning av tid.

Behöver du hjälp att boka tid?

För dig som inte har möjlighet att boka själv boka en tid, och inte heller har möjlighet att få hjälp av anhörig eller vän, har vi telefontid: Måndag - fredag kl. 10.00 - 12.00, telefon 019-15 95 00

Godkänn att du tagit del av informationen och boka din tid

Boka influensavaccination

Boka tid för övriga vaccinationer

Vi hjälper dig med resevaccin, TBE-vaccin, livmoderhalscancervaccin, mässlingsvaccin, pneumokockvaccin och produkter till din resa.

Under rådande coronapandemi så finns det inga möjligheter att utfärda några vaccinationsintyg inför utlandsvistelser etc. Detta gäller tills vidare.

Du hanterar enkelt dina tidsbokningar på nätet.

Varför välja oss?

På vår mottagning finns infektionsläkare och sjuksköterskor med resemedicinsk kompetens. Vi är uppdaterade på det allra senaste inom resemedicin och vaccinationer. Vi samarbetar med Infektionskliniken på Universitetssjukhuset i Örebro.  

Vår kunder är mycket nöjda

Hos oss är kvalitet och patientsäkerhet viktigt. Vi mäter kontinuerligt kundnöjdhet, och vi är mycket glada att kunna konstatera att vi har väldigt nöjda kunder.

Här kan du ta del av vår kundnöjdhetsmätning 2019

Svar på vanliga frågor

Kontakta oss

Måndag - fredag
kl. 10.00 - 12.00

Telefon 019-15 95 00

Kontakta oss gärna via 1177 Vårdguidens e-tjänster.