Sjuksköterska vaccinerar pojke på vaccinationsmottagningen med patienter. Sjuksköterska vaccinerar pojke på vaccinationsmottagningen med patienter.

Vaccination

Vaccinera dig hos oss - vi har specialistkunskap inom resemedicin och vaccination och hjälper dig med ditt vaccinationsskydd.

Boka tid

Vi hjälper dig med resevaccin, TBE-vaccin, livmoderhalscancervaccin, mässlingsvaccin, pneumokockvaccin och produkter till din resa.

Under rådande coronapandemi inga möjligheter att utfärda några vaccinationsintyg inför utlandsvistelser etc. Detta gäller tills vidare.

Du hanterar enkelt dina tidsbokningar på nätet.

Vaccinera dig mot bältros

Vi är glada att äntligen kunna erbjuda våra kunder ett vaccin mot bältros som enligt studier visar > 90 % skydd mot bältros oavsett ålder.

Bältros orsakas av samma virus som orsakar vattkoppor.

Cirka 98 % av befolkningen har haft vattkoppor under barnaåren vilket innebär att de allra flesta har viruset vilandes i kroppen.  Viruset kan när som helst reaktiveras och orsaka sjukdom men risken ökar med stigande ålder. Två tredjedelar av de som drabbas är över 50 år och med stigande ålder ökar risken för komplikationer till följd av infektionen.

Vaccinet kan ges till personer från 50 års ålder och ges vid två tillfällen med minst två månaders intervall.

Vill du veta mer?

Boka tid

Ring 019-15 95 00, vardagar kl 10.00-12.00

Varför välja oss?

På vår mottagning finns infektionsläkare och sjuksköterskor med resemedicinsk kompetens. Vi är uppdaterade på det allra senaste inom resemedicin och vaccinationer. Vi samarbetar med Infektionskliniken på Universitetssjukhuset i Örebro.  

Vår kunder är mycket nöjda

Hos oss är kvalitet och patientsäkerhet viktigt. Vi mäter kontinuerligt kundnöjdhet, och vi är mycket glada att kunna konstatera att vi har väldigt nöjda kunder.

Här kan du ta del av vår kundnöjdhetsmätning 2019

Svar på vanliga frågor

Kontakta oss

Måndag - fredag
kl. 10.00 - 12.00

Telefon 019-15 95 00

Kontakta oss gärna via 1177 Vårdguidens e-tjänster.