Kvinna  i skogsområde Kvinna  i skogsområde
Till oss kommer du via remiss eller egenremiss. Vi välkomnar även dig som har försäkring eller betalar privat.

Remiss

Vi har vårdavtal med Västra Götalandsregionen och du kan söka hit på samma villkor som gäller inom den offentliga sjukvården. Remiss krävs i de flesta fall, läs mer om detta på . Vi följer samma avgifter och regler som övrig sjukvård i regionen.

Egenremiss

Alla våra enheter har nu egenremiss som e-tjänst på 1177.se och den finns även som dokument att skriva ut, fylla i och skicka till oss. Hitta din enhet under kontakta oss.

Om du överväger att skriva en egenremiss till vår Psykiatrienhet, vänligen läs denna information först så du får så bra hjälp som möjligt.

I vårt uppdrag som specialistsjukhus ska vi utföra vård på rätt nivå. Det betyder att din remiss bedöms av ansvarig specialistläkare om tid ska erbjudas hos oss eller om det är primärvårdens ansvar att behandla i första hand. 

Sjukvårdsförsäkring

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag som erbjuder sjukvårdsförsäkringar i Sverige. Kontakta ditt försäkringsbolag för rådgivning och tidsbokning. Har du ytterligare frågor, kontakta våra koordinatorer på Privatteamet.

Privat vård

Vill du veta mer om privat vård? Kontakta Privatteamet.

Vårdgarantin

Vårdgarantin anger hur länge du som längst ska behöva vänta på att komma i kontakt med vården och få den vård som du behöver. Läs mer på

Plansch människokroppen

Student vid RIU

Som student vid Riksidrottsuniversitetet kan du få vård och stöd hos oss vid idrottsrelaterade allmänmedicinska problem och idrottsskador. 

Pappa och dotter gungar i trädgård.

Vi hjälper dig må bättre

Hos oss kan du få hjälp med specialistvård av de flesta sjukdomar och besvär som din kropp kan drabbas av.

Vad vi behandlar
Läkare pratar med patient

Specialistvård utifrån ditt behov

Vi erbjuder allt från digital vård till dialys, operation och rehabilitering, beroende på vad du behöver hjälp med. 

Vård hos oss

Kontakta oss!

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din vård. Här hittar du direktnummer till våra mottagningar och övriga kontaktuppgifter.