Pappa och dotter gungar i trädgård. Pappa och dotter gungar i trädgård.

Sjukdomar/besvär vi behandlar

Vi behandlar de flesta sjukdomar och kroppsliga besvär som kräver specialistvård. Hos oss får du hjälp att må bättre och bli frisk.

Capio Lundby Specialistsjukhus medarbetare har bred kompetens och är specialiserade för att hjälpa dig med följande sjukdomar, skador och besvär:

Barn och ungdomar

För vård av barn och ungdomar krävs specifik specialistkunskap. Sjukvården hos oss är främst inriktad på vuxna personer, men några av våra enheter har kompetens att diagnostisera och behandla barn och ungdomar för vissa diagnoser:

Ögon
Öron-näsa-hals

Välkomna!

Mer information

Kvinna i skogen

Välkommen till Capio Lundby Specialistsjukhus

Det finns flera vägar till vård hos oss - via vårt avtal med Västra Götalandsregionen, sjukvårdsförsäkring eller privat. 

Bli patient hos oss
Läkare pratar med patient

Specialistvård utifrån ditt behov

Vi erbjuder allt från digital vård till dialys, operation och rehabilitering, beroende på vad du behöver hjälp med. 

Vård hos oss
Plansch människokroppen

Student vid RIU

Som student vid Riksidrottsuniversitetet kan du få vård och stöd hos oss vid idrottsrelaterade allmänmedicinska problem och idrottsskador. 

Ormbunke i kvällsljus

Aktuella väntetider

För vård inom offentlig sjukvård sammanställs och publiceras information om väntetider av Sveriges kommuner och regioner (SKR). 

Man sitter i soffa med mobiltelefon

Videobesök nästa gång?

Ibland kan en digital uppföljning, exempelvis ett videobesök, vara ett alternativ till att komma till mottagningen. Fråga oss gärna om du vill veta mer.