Personal med patient Personal med patient

Välkommen till Capio Specialistvård Motala

Vi erbjuder specialistvård inom kirurgi, ortopedi och hud.

Sjuksköterska tar blodprov

Hud

Våra erfarna hudspecialister kan hjälpa dig med besvär som till exempel hudförändringar, eksem, psoriasis och hudinfektioner.

Ortopedi

Vi utreder, behandlar och opererar besvär från hand, höft, knä och fot. Hos oss utförs kirurgi både med lokalbedövning, ryggbedövning och under narkos.

Kirurgi

Vi behandlar patienter med ljumsk- och navelbråck, ändtarmsbesvär, pilonidalcystor samt magbesvär. Vi utför operation av hudförändringar, aterom och lipom samt nageltrång.

Gipsning av ben

Välkommen som student hos oss

Vi tar varje år emot ett stort antal studenter från såväl högskolor och universitet som från yrkesinriktade utbildningar och utbildningar på gymnasienivå. Du kan även komma till oss på PRAO.
Som student är du viktig i vårt arbete med att utveckla framtidens hälso- och sjukvård.

Patient hos oss?

Vi erbjuder specialistsjukvård med hög medicinsk kvalitet inom allmänkirurgi, ortopedi och hud. Du kommer till oss på Capio Specialistvård Motala via remiss från din läkare på vårdcentralen eller från läkare på annan klinik på sjukhuset. Du är också välkommen att skicka en egenremiss via våra e-tjänster på 1177 eller per post.

Vi stöttar stadsmissionen

Information om coronaviruset

Undrar du över coronaviruset, riskgrupper eller symptom på covid-19? Just nu är behovet av korrekt och saklig information stort. Här har vi samlat information och svarar på vanliga frågor.