Arbeta hos oss

Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Capio Specialistvård Motala är ett modernt specialistsjukhus med personal som har bred kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, allmän kirurgi och hudsjukdomar. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård. 

Fokus på det personliga mötet

Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter. Här ska man möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om patienternas trygghet. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss under vistelsen här.

Säker och högkvalitativ vård

Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården. Vårt mål är att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård.
Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård. Verksamheten på operations- och uppvakningsavdelningen innefattar planerade operationer inom ortopedi och kirurgi.

Intresseanmälan

Är du intresserad av att arbeta hos oss men hittar ingen ledig tjänst som passar dig just nu?

Anmäl ditt intresse för att arbeta hos oss genom att göra en så kallad intresseanmälan. Då hamnar du i vår sökandebank som används i kommande rekryteringar.

 

 

Lediga jobb hos oss

Tyvärr finns inga lediga jobb just nu
Alla jobb inom Capio
Gipsning av ben

Välkommen som student hos oss

Vi tar varje år emot ett stort antal studenter från såväl högskolor och universitet som från yrkesinriktade utbildningar och utbildningar på gymnasienivå. Du kan även komma till oss på PRAO.
Som student är du viktig i vårt arbete med att utveckla framtidens hälso- och sjukvård.