Arbeta hos oss

Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Capio Specialistvård är ett modernt specialistsjukhus med personal som har bred kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, allmän kirurgi och hudsjukdomar. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård. 

Fokus på det personliga mötet

Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter. Här ska man möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om patienternas trygghet. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss under vistelsen här.

Säker och högkvalitativ vård

Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården. Vårt mål är att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård.
Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård. Verksamheten på operations- och uppvakningsavdelningen innefattar planerade operationer inom ortopedi och kirurgi.

Är du intresserad av att jobba hos oss på Capio Specialistvård Motala? Se vår lediga jobb-sida för att se vilka nya kollegor vi söker just nu.

Lediga jobb hos oss

Tyvärr finns inga lediga jobb just nu
Alla jobb inom Capio

Intresseanmälan

Om du skulle vilja arbeta hos oss men inte finner ett just nu passande jobb så går det alltid bra att lämna en intresseanmälan.