"" ""

Vårt utbud

Capio Specialistvård erbjuder dig kvalificerad vård inom ortopedi, kirurgi och hud.

Capio Specialistvård är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland.
Här på Capio Specialistvård erbjuds du som patient kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi och hud. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktig för oss att du känner dig välkommen. 

 • Hud

  Våra erfarna hudspecialister kan hjälpa dig med besvär som till exempel hudförändringar, eksem, psoriasis och hudinfektioner.

  Läs mer om hud här 

 • Ortopedi

  Vi utreder, behandlar och opererar besvär från hand, höft, knä och fot.

  På vår moderna operationsavdelning utförs kirurgi både med lokalbedövning, ryggbedövning och under narkos.

  Läs mer om Ortopedi här

 • Kirurgi

  Kirurgi innebär att sjukdomar eller skador behandlas genom operation. De flesta operationer utförs dagkirurgiskt, det vill säga att du får åka hem samma dag. Men ibland kan du behöva stanna ett dygn efter din operation.

  Vi behandlar patienter med ljumsk- och navelbråck, ändtarmsbesvär, pilonidalcystor samt magbesvär. Vi utför operation av hudförändringar, aterom och lipom samt nageltrång.

  Läs mer om Kirurgi här

""

Patient hos oss

Du kommer till Capio Specialistvård Motala via remiss från din ordinarie läkare på vårdcentralen eller från läkare på annan klinik på sjukhuset. Du är också välkommen att skicka en egenremiss via våra e-tjänster på 1177.

Kontakta oss

Adress

Capio Specialistvård Motala
Lasarettsgatan 37 591 35 Motala

Öppettider

Helgfria vardagar 8-17

Telefon

010-105 99 00
Helgfria vardagar 7-13