Välkommen till Capio Movement

Vi hjälper dig med ortopediska och reumatologiska besvär, samt möjlighet att via röntgen och MR diagnostisera dessa. Vi värnar om det friska och finns här för att ge dig ett bättre liv i rörelse.

Medarbetare från IM Röntgen tillsammans med medarbetare från Capio Movement

Vår röntgenverksamhet växer

Vi vill med glädje och stolthet meddela att vi har övertagit verksamheten från vår samarbetspartner IM Röntgendiagnostik AB den 2/11 2020. Alla gamla som nya kunder är hjärtligt välkomna till oss för samma fina behandlingar som Capio Movement och IM har stått för genom tiderna och självklart finns medarbetarna med på resan i en gemensam verksamhet.

Din vårdresa

Det är viktigt att du vet vad som kommer hända din tid hos oss, vi vill att du ska känna dig trygg och i goda händer.

Vanliga frågor

Vi får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.

Information om Covid-19 för reumatiker

Under det nuvarande COVID-19 coronavirusutbrottet finns det många frågor och kanske också viss rädsla bland personer med reumatiska sjukdomar som också tar immunsuppressiva anti-reumatiska läkemedel.

Här finns vägledning för vårdpersonal och patienter med reumatologisk sjukdom.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Här kan du av och omboka dina tider, förnya recept, beställa journalkopior, läsa din journal, hantera dina läkarintyg, göra egen vårdbegäran, kontakta oss med mera.

Ortopedmottagningen, Halmstad

Reumatologmottagningen, Halmstad

Reumatologmottagningen, Varberg

Röntgen & MR, Halmstad

Padelmatch

Idrottsrelaterade besvär

Capio Movement har från första början lagt stor vikt på omhändertagande av idrottsaktiva som har blivit utsatta för skador eller överbelastningssymptom.

Med hjälp av Sjukgymnastgruppens erfarna och specialiserade
sjukgymnaster erbjuder vi dig som patient en obruten vårdkedja från bedömning och eventuell operation till avslutad rehab.

Vi hjälper dig med idrottsrelaterade besvär
Sjuksköterska på infusionsenheten

Välkommen till Capio Movement

Vi tar emot patienter med ortopediska tillstånd och reumatiska sjukdomar från hela Sverige – via remiss, fria valet, vårdgarantin eller försäkringsbolag.