Fot

Lättstukade fötter och ömmande hälsenor. När fötterna krånglar hjälper vi på Capio Movement dig att komma tillrätta med besvären.

Lättstukade fötter och ömmande hälsenor kan vara symtom på problem som i slutändan kräver fotkirurgiska ingrepp. Det kan röra sig om allt från enklare titthålsundersökningar till avlägsnande av inflammerad vävnad och steloperationer. Men målet är i samtliga fall detsamma - att minska smärtan och öka rörligheten i foten för dig som patient. 

Vi har en stark fotkirurgisk tradition och duktiga fotspecialister som gör den fina framfotskirurgin, den stora bakfotskirurgin och även fotledsproteser. Som komplement arbetar vi nära våra mottagningssköterska och utbildade gipstekniker för att uppnå det bästa slutresultatet.

Vi hjälper dig med

  • Snedställda tår (hallux valgus)
  • Stela tår (hallux rigidus)
  • Nervinklämning (Mortons neurom)
  • Hälsenebesvär
  • Artros i mellan- eller bak-foten
  • Fotledsproteser

Kvalitet är viktigt. Givetvis registrerar vi alla våra ingrepp i de svenska kvalitetsregistren Riksfot och SwedAnkle.

Bra att veta inför din operation

Har du fått en diagnos som kräver operation? Du kan känna dig trygg i händerna på våra erfarna kirurger.

Bra att veta inför operation

Kom igång igen!

Efter en operation behöver du oftast rehabilitering eller sjukgymnastik. Våra fysioterapeuter hjälper dig tillbaka till ett liv i rörelse. 

Sjuksköterska på infusionsenheten

Välkommen till Capio Movement

Vi tar emot patienter med ortopediska tillstånd från hela Sverige – via remiss, fria valet, vårdgarantin eller försäkringsbolag.