Ögonläkare Stockholm city, Göteborg, Malmö etc Ögonläkare Stockholm city, Göteborg, Malmö etc

Välkommen till Capio Ögon!

Sedan våren 2019 har vi på Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc ett gemensamt varumärke. Vi samlar all vår långa erfarenhet och kompetens för att med trygg, personlig och kvalitativ ögonvård hjälpa dig till ett enklare liv i vardagen.

Nu hjälps vi åt att begränsa smittspridningen!

Just nu är det viktigt att vi begränsar antalet personer som vistas samtidigt i våra lokaler. Vid besök ber vi att patienter kommer till oss ensamma utan sällskap. Inom Capio Ögon bedriver vi vård precis som vanligt och friska patienter är välkomna till oss. Du som har symptom på förkylning, influensa, Covid-19 eller annan luftvägsinfektion. Besök oss INTE. Likaså om du haft kontakt med någon misstänkt smittad. Undvik då att gå in på våra mottagningar! Om du har ett inbokat besök hos oss så kontakta oss per telefon. Medföljande/närstående till patient ombeds vänta utanför klinikens lokaler! Undantag: specifikt vårdbehov hos patienten, som kräver närvaro. Nu tar vi hand om varandra och minskar smittspridningen.

Synfelsbehandlingar – hur går det till?

I stort sett alla synfel kan behandlas, antingen med en linsbytesoperation eller med ögonlaser. Beroende på vilken typ och grad av synfel du har så väljer vi operationsmetod efter dina ögon.

Minska glasögonbehovet efter gråstarroperationen

Du kan i samband med din gråstarroperation välja att få en så kallad premiumlins, som  ger bra synskärpa på både långt och nära håll.

Genom medfinansiering betalar du mellanskillnaden mellan en standardlins, som bekostas av regionen, och premiumlinsen.

 

Priser

Vi erbjuder både privat och landstingsfinansierad vård.

All information kring våra priser, delbetalningar och rabatter hittar du på vår pris-sida.

Vad tycker våra patienter?

I alla våra väntrum finns en digital kundundersökning, så alla våra patienter har möjlighet att tycka till och lämna synpunkter på vår vård och vårt bemötande.

Vi finns på flera platser i landet

Här hittar du alla våra mottagningar, kontaktuppgifter och vilka behandlingar som erbjuds var.