Anna opererade sin ålderssynthet

Nu behöver jag inte längre stå i affären och fundera på vad det står på prislappen och mina barn behöver inte korrekturläsa mina sms.

Jag har haft läsglasögon sedan 2012 och synen har successivt försämrats sedan dess. 2017 fick jag upp ögonen för möjligheten för att operera mitt synfel och sedan dess har jag funderat på det. När jag väl hade bestämt mig så kom pandemin i vägen. Jag är sjuksköterska till yrket och började under våren 2020 att hjälpa till med vård av Covidpatienter.

Att välja Capio Ögon var för mig en självklarhet då många jag känner har blivit väldigt nöjda efter sina operationer och det har därför känts som det självklara valet. Det är en otroligt professionell grupp som tar väl hand om sina patienter/kunder. Jag vet också att de följer upp sina kvalitetsmål och är fokuserade på att utveckla sin verksamhet och har höga mål på medicinsk kvalitet.

Det gjorde inte det minsta ont och jag kände mig helt trygg. Att jag kände mig så trygg berodde delvis på  att jag vet att kliniken använder väl beprövade linser och utrustning, men också för att personalen är så erfaren och kompetent.

Den största vinsten med operationen är att jag ser så bra att jag inte behöver glasögon. Jag behöver inte längre stå i affären och fundera på vad det står på prislappen och mina barn behöver inte korrekturläsa mina sms.