Johanna gjorde en FS-LASIK-behandling

Johanna fick tips av en kompis som gjort en ögonlaseroperation, och det var då hon bestämde sig för att göra det hon också. Både Johanna och kompisen är överens om det är det bästa de gjort!

Första träffen på kliniken var väldigt förtroendegivande. På Globen Ögonklinik var det ingen som prackade på mig någon behandling, jag var nästan tvungen att be om att få genomgå den. De informerade mig ordentligt om hur behandlingen skulle gå till och vilka komplikationer och risker som fanns med behandlingen.

Enda problemet för mig var att hitta tiden, så jag åkte till kliniken i mellandagarna under julen. Jag fick ett otroligt proffsigt, vänligt och lugnt bemötande av alla från receptionisten till sköterskan och läkaren. Innan jag åkte hem ett par timmar efter att jag anlänt till kliniken, fick jag numret till läkaren som genomfört operationen ifall jag skulle få problem.

Första dagarna var jag otroligt ljuskänslig och det bara rann tårar hela min vakna tid, men jag kände ingen smärta. Sedan blev jag väldigt torr i ögonen men jag hade droppar som smörjde och återfuktade dem och efter några dagar började jag se bättre än jag gjort på två decennier.

Vilken otrolig känsla att kunna köra bil utan glasögon och att se alla gatuskyltar! Att se vilken färg folk har på ögonen istället för två svarta hål, eller att slippa att ständigt torka av glasögonen från fett och fläckar, eller bära kliande och skavande linser. Tack och lov att de dagarna är över för mig!

"Varför gjorde jag inte detta tidigare?

För ett par månader sedan gjorde jag en kompletterande operation på ett av ögonen. Det var mitt eget val och ingick i garantin. Även denna gång blev jag lika väl bemött.

Mitt råd till alla som har ett synfel och har möjligheten att göra en ögonlaseroperation -- gör det! Man kommer aldrig ångra sig och garanterat tänka "varför gjorde jag inte detta tidigare?" precis som jag gjorde.

Boka tid för bedömningsbesök

Vad är FS-LASIK för typ av behandling?

FS-LASIK en smärtfri laserbehandling med kort läkningstid som passar dig som är mellan 20 och 45 år och vill åtgärda synfelen närsynthet, översynthet eller astigmatism (brytningsfel).

Vilken synfelsbehandling passar dig?

Inom Capio Ögon kan vi erbjuda flera olika behandlingsmetoder. Metodval är beroende av ditt synfel samt din ålder.