Sannas liv förändrades med laserbehandlingen LASEK-ELSA

Sanna som led av allvarlig närsynthet fick tack vare en ögonlaserbehandling uppleva det hon trodde var omöjligt – att se helt utan kontaktlinser och glasögon.

Det har gått två år sedan jag genomgick laserbehandlingen, men jag blir än idag rörd när jag tänker tillbaka hur det var att öppna ögonen bara sekunder efter behandlingen. Jag kunde se! 

"Den här behandlingen har förändrat hela mitt liv!"

När jag lade mig på britsen inför behandlingen kommer jag ihåg att jag tittade upp i taket. Det var bara suddigt och vitt allting. När jag efter behandlingen öppnade ögonen för att resa mig från britsen såg jag lamporna i taket, alla konturer i taket osv. Det var en helt obeskrivlig känsla! Jag kunde se! Glädjetårarna strömmade ner för mina kinder.

Jag fick någonting som jag aldrig trodde var möjligt, förmågan att se utan kontaktlinser och glasögon. Jag är så oerhört tacksam och kan bara ge mina varmaste rekommendationer!

Boka tid för bedömningsbesök

Vad är LASEK-ELSA för typ av behandling?

LASEK-ELSA lämpar sig bäst för dig som är 20-45 år och har när- och översynthet – även i kombination med astigmatism (brytningsfel).

Vilken synfelsbehandling passar dig?

Inom Capio Ögon kan vi erbjuda flera olika behandlingsmetoder. Metodval är beroende av ditt synfel samt din ålder.