Boka tid för bedömningsbesök inför en synfelsbehandling

Vilken synfelsbehandling som är bäst för just dig beror på många olika faktorer, inte bara synfelet i sig. Vid ett första bedömningsbesök hos oss går vi tillsammans igenom just din situation och vilka förväntningar du har på resultatet.

När du kommer till oss gör vi en noggrann förundersökning du träffar en optiker eller ögonsjuksköterska som kontrollerar din syn och ger ett första besked om behandling av synfel kan vara aktuellt för dig. Därefter om allt är som det ska får du träffa en kirurg före din behandling.

Tillsammans går vi igenom din hälsodeklaration och riskerna med en operation. Vi vill att du ska känna dig säker i det beslut du tar. Vårt mål är att du ska få ett liv helt utan eller med så lite behov som möjligt av glasögon eller kontaktlinser.

Vem kan komma till oss på undersökning

  • Du ska vara minst 20 år
  • Du ska ha haft stabil syn i minst 2 år
  • Du ska inte ha/haft några kända ögonsjukdomar
  • Du ska inte vara gravid eller amma

Kontakta oss

Du kan komma i kontakt med oss på flera sätt. Du kan boka en telefontid då vi ringer upp dig eller kontakta oss via e-postformuläret. Du kan också ringa oss direkt.

Telefon: 020-22 00 02 

Telefon Örebro: 019-17 46 52

Den här tjänsten är till för dig som är intresserad av en synfelsoperation för att slippa glasögon och linser. Den är tyvärr inte till för dig som vill göra en gråstarroperation eller vill boka ett läkarbesök, då hänvisar vi till vår sida med mottagningar för kontaktuppgifter.

Boka telefontid

Fyll i formuläret nedan och skicka in så hör vi av oss till dig på bokad tid.

Kontakta oss via e-post

Samtycke

Vill du boka tid på vår ögonmottagning?

Kontakta den mottagning som du vill besöka.

Miljöbild

Priser

Vi erbjuder både landstingsfinansierad och privat vård. På sidan Priser har vi samlat all information om våra priser, avbetalningsmöjligheter och rabatter.