Varför välja oss på Capio Ögon

Med trygg, personlig och kvalitativ ögonhälsa hjälper vi dig till ett enklare liv i vardagen.

I över 30 år har vi på Capio Ögon behandlat och opererat patienter som begränsats av sina synfel eller lidit av ögonsjukdomar.

Hur just din situation kan förbättras går vi igenom tillsammans. Vi är lyhörda ger alltid råd och behandling utifrån patientens unika förutsättningar, behov och önskat resultat. Att kunna leva ett liv utan glasögon och linser är något vi önskar att alla ska få uppleva.

Vi har gjort fler ögonoperationer än någon annan klinik i Norden

Vi är en av Sveriges äldsta och mest erfarna ögonkliniker. Vår långa erfarenhet och höga kirurgiska skicklighet är en viktig del av vår framgång.

Vi har utfört synfelskorrigerande operationer sedan 1992, och grå starr har vi opererat sedan 1988. Vi utför idag ca 27 000 gråstarroperationer per år. Det är drygt 20% av alla gråstarroperationer i landet.

Du är alltid välkommen till oss – både via landstinget eller privat

Sedan mer än 30 år har vi avtal med landstinget, en kvalitetsstämpel för vår höga kvalitet och servicenivå.

Kommer du till oss privat behöver du inte vara orolig för dolda kostnader – allt ingår i priset. Förundersökning, synbehandling, alla medicinskt nödvändiga efterkontroller, ögondroppar efter behandling, eventuell kompletterande behandling/justering upp till tre år efter din första behandling och intyg (till körkortsmyndighet till exempel).

Vi har även samarbete med ett flertal försäkringsbolag för både undersökning och gråstarroperationer. Kontakta ditt försäkringsbolag för att boka tid.

Våra patienter berättar

Hos oss kan du känna dig trygg. Våra patientundersökningar visa att 99% av våra patienter skulle rekommendera en nära att komma till oss.

Vilken synfelsbehandling passar dig?

Boka en första undersökning där vi går igenom vad som skulle vara den bästa behandlingen av just ditt synfel.

Du är också välkommen att ringa oss på 020-22 00 02 för att rådgöra med någon av våra ögonspecialister om en eventuell behandling.

Våra kliniker

Vi finns på flera orter i Sverige.
Välkommen att kontakta oss oavsett om det gäller en synfelsbehandling eller ögonsjukdom.