Välkommen till oss i Skövde

På Capio Ögon i Skövde välkomnar vi dig som kommer via remiss från VGR.

Hitta hit

Långgatan 20, plan 3

54130 Skövde

Karta

Kontakta oss

Telefon

031-7877800

OBS! E-post är endast avsett för allmänna frågor. För din säkerhet ska du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symptom/besvär.

Vardagar 07.30-15.30, övrig tid telefonsvarare

Verksamhetschef

Anette Wennerberg Johansson

För att ditt besök hos oss ska vara så säkert som möjligt, stannar vår personal hemma vid minsta symptom. Om det skulle inträffa kan följden bli att vi behöver boka om din tid. Vi ber om förståelse för detta, men det är för din säkerhet så att du ska känna dig trygg hos oss.

För både din och vår personals trygghet har vår vårdpersonal munskydd vid patientnära arbete. Likaså har våra mikroskop s k mikroskopskydd, så att undersökande personal och patient har ett skydd mellan sig

Du som har symptom på förkylning, influensa, Covid-19 eller annan luftvägsinfektion - besök oss INTE utan kontakta oss per telefon. Likaså om du haft kontakt med någon misstänkt smittad. Undvik då att gå in på våra mottagningar! Medföljande/närstående till patient ombeds vänta utanför klinikens lokaler! Undantag: specifikt vårdbehov hos patienten, som kräver närvaro.

Capio Ögon har fått ett uppdrag från Västra Götalandsregionen gällande ögonsjukvård. Vårt avtal gäller för nybesök och kroniska ögonsjukdomar.

Vi välkomnar dig som har fått en remiss från VGR gällande dina ögonbesvär. Tyvärr går det inte att ringa till oss för att boka en tid, eller komma via remiss från optiker. Det är endast remisser från VGR som vi har möjlighet att ta emot inom detta avtal.

Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Scanloc Ögon, Capio Medocular och Capio Globen Ögonklinik.

Vi har mycket lång erfarenhet och hög patientnöjdhet.

Sommartider

Vi kommer att ha sommarstängt 19 juli - 14 augusti.

Vi på Capio Ögon önskar trevlig och skön sommar!