Globen Ögonklinik - Laserklinik med ögonlaser i Stockholm Globen Ögonklinik - Laserklinik med ögonlaser i Stockholm

Välkommen till oss på Arenavägen 27 i Globen-området

OBS! Hälso och – Sjukvårdsförvaltningen har beslutat att alla planerade operationer inom ögonsjukvård ska anstå till efter Covid pandemin. Anledning till beslutet är att det ska ges möjligheter att både spara på skyddsutrustning till akut nödvändig vård inom regionen och samtidigt minska risken att personer ur riskgrupper befinner sig inom vårdinrättningar i onödan

Hitta hit

Arenavägen 27

121 77 Johanneshov

Karta

Öppettider

Mån-Tor: 07:30 - 16:30, Fre: 07:30 - 16:00

Under rådande situation gällande Corona kan våra öppettider variera pga resursbrist.

Kontakta oss

Telefon

08-649 88 00

OBS! E-post är endast avsett för allmänna frågor. För din säkerhet ska du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symptom/besvär.

Helgfria vardagar 7.00 - 15.00

Verksamhetschef

Catarina Davour

Boka bedömning inför synfelsbehandling

Boka en första undersökning där vi går igenom vad som skulle vara den bästa behandlingsmetoden för just ditt synfel.

Boka tid

Välkommen till en av Stockholms ledande ögonmottagningar. Vi hjälper dig med allmänna ögonproblem, gråstarroperationer, skelning, vaglar med mera. Vi har även stor kompetens när det gäller att behandla de flesta typer av skelning.

Förutom vår ögonmottagning erbjuder vi också synfelsoperationer med både laser och linsbytesoperationer. Flera av våra ögonläkare och ögonsjuksköterskor är själva behandlade mot synfel och har stor förståelse för vad man har för frågor och funderar på inför en operation.

Våra ögonläkare

Våra läkare är legitimerade läkare med specialistutbildning inom ögonsjukdomar och ögonkirurgi, och har gedigen erfarenhet på området.

 • Charlotta Zetterström
 • Maria Kugelberg
 • Ermin Ibrisagic
 • Carlos Sjöholm
 • Massoud Farnoudi

OBS! E-post är endast avsett för allmänna frågor. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka tid, avboka tid eller förnya recept genom e-post. För din säkerhet ska du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symptom/besvär.

Vi erbjuder följande behandlingar

 • Synfelsoperationer

  Beroende på vilken typ och grad av synfel du har så kan vi hjälpa dig. I stort sett alla synfel kan behandlas, antingen med en linsbytesoperation eller med ögonlaser. 

  Läs mer om våra synfelsbehandlingar

 • Gråstarroperationer

  Grå starr är en synnedsättande sjukdom som de flesta äldre personer drabbas av. Ögats lins blir grumlig och gör synen gradvis blir sämre. Grå starr behandlas med en operation där linsen byts ut mot en konstgjord lins.

  Läs mer om våra gråstarroperationer

 • Ögonmottagning

  Till vår ögonmottagning kan du komma och undersöka dina ögon för t.ex. synnedsättning, grå och grön starr, skelning, diabetes m.m. Alla undersökningar utförs av våra ögonspecialister och ortoptister.

  Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med på ögonmottagningen

 • Ortoptistmottagning

  Verksamheten leds av Dr Ewa Czechowska i samarbete med fyra stycken ortoptister. Hon har gedigen internationell erfarenhet av skelningsbehandlingar och är den i särklass mest meriterade i Sverige.

  Kontakta oss vill du veta mera om behandling av skelning.

Digital kundnöjdhetsundersökning

Då vi ständigt strävar efter att bli bättre, har vi på våra kliniker en digital kundnöjdhetsundersökning. Vi uppskattar om du besvarar den efter ditt besök. Du kan även ladda ner denna QR-kod och besvara enkäten via din mobil, efter ditt besök.

QR-kod Touch Point Globen

Hos oss kan du känna dig trygg

Med trygg, personlig och kvalitativ ögonhälsa hjälper vi dig till ett bättre liv i vardagen. 

Vilken synfelsbehandling passar dig?

Boka en första undersökning där vi går igenom vad som skulle vara den bästa behandlingen av just ditt synfel.

Du är också välkommen att ringa oss på 020-22 00 02 för att rådgöra med någon av våra ögonspecialister om en eventuell behandling.