Läkare undersöker patient Läkare undersöker patient

Remittera till oss

Vi verkar inom vårdvalet i Stockholm och bedriver mottagningsverksamhet och dagkirurgi.

Så här remitterar du till oss

Du skickar remiss antingen som e-remiss via Take Care eller som pappersremiss med SLL:s internpost.

Du kan skicka alla remisser med öron-, näsa- eller halsfrågeställningar till oss och om någon remiss skulle hamna fel ser vi skyndsamt till att den kommer till rätt instans. Det som inte inkluderas i vårdvalet är fonokirurgi, huvud- och halscancer, komplicerad öronkirurgi samt hypofys- och skallbaskirurgi.

Ni som vårdplanerar patienter direkt för operation hos oss finner våra hälsodeklarationer nedan. Dessa ska fyllas i och skickas till oss vilket måste ske med vanlig postgång då vi inte får hantera patientuppgifter via e-mail. Ni som använder Take Care kan dock även scanna hälsodeklarationen och begära godkännande för oss att gå in i er journal och läsa denna.

Hälsodeklaration VUXEN

Hälsodeklaration BARN

Intresserad av att auskultera hos oss eller lära er mer?

Om ni är intresserade av att diskutera möjligheter till samarbete kring utbildningsfrågor såsom auskultation eller om vi kan bidra till era utbildningsdagar på något sätt så ser vi gärna att ni kontaktar oss.

Privat sjukvårdsförsäkring?

Har du en privat sjukvårdsförsäkring? Vi samarbetar med många försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag för rådgivning och tidsbokning.

Arbetar du på en vårdförmedling på ett försäkringsbolag? Våra mottagningar finns i Boka Doktorn. Boka in ett besök eller skicka en besöksbiljett så hjälper vi er kund.