Välkommen till Capio Ortopediska Huset! Välkommen till Capio Ortopediska Huset!

Välkommen till Capio Ortopediska Huset

Vi är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm med målet att förbättra hälsan och höja livskvaliteten för alla våra patienter.

Information om Coronaviruset - Covid-19

Har du feber, förkylning, huvudvärk, nytillkomna magsymtom eller andra tecken på möjlig Covid-19 infektion får du inte komma till Capio Ortopediska Huset.

Om du vill boka av/omboka ditt besök kan du gå in på 1177.se, eller ringa till vår reception:
Telefon: 08-546 20 400
Mån-tors: 08-10, 13-15
Fre: 08-11

Det går också bra att kontakta oss via vår chatt:
Klicka här för att chatta med oss.

Vid vistelse i våra lokaler rekommenderas alla att bära munskydd. Om du inte har något med dig när du kommer, kommer vi att ge dig ett som du får ta på dig på plats.

Kommer du till oss för en operation kommer du vid ankomst till Ortopediska Huset att genomgå ett snabbtest för Covid-19. Vi rekommenderar därför att du ber en anhörig att köra dig till operationen som kan vänta i bilen tills vi har fått svar på ditt test, du får svar inom 20 minuter. Är testet negativt tas du om hand och förbereds för operation som planerat. Vid positivt test måste operationen ställas in, och du kommer få ett särskilt informationsbrev med beskrivning på vad som sker härnäst.

Har du blivit vaccinerad är det viktigt att du tänker på att det ska gå minst 7 dagar från vaccinationen till operationen. När du är opererad går det bra att vaccineras efter 3 veckor.

För att undvika trängsel i väntrummet vill vi att du kommer så nära den tiden du har fått som möjligt.

Hjälp oss att bli bättre

Just nu pågår en digital undersökning där våra patienter har möjlighet att tycka till och lämna synpunkter på vår vård och på vårt bemötande.

Undersökningen är helt frivillig och resultatet anonymt. Alla svar är viktiga och hjälper oss att utvecklas så att vi kan ge våra patienter bättre vård.

Delta i vår undersökning

 

Din vårdresa

Det är viktigt att du vet vad som kommer hända din tid hos oss, vi vill att du ska känna dig trygg och i goda händer.

Chatta med oss

Nu kan du slippa telefonköer och långa väntrumsvistelser. 

Hur kan vi hjälpa dig?

På Capio Ortopediska huset kan du få hjälp med besvär i axel, hand, höft, knä och fot. Vi hjälper dig att må bättre och höja livskvaliteten.

Läkarintyg online

Våra läkare skickar ditt intyg elektroniskt direkt till Försäkringskassan. Men du hittar också intyget på 1177 e-tjänsten Mina intyg där du kan läsa och ladda ned intyget för att lämna till arbetsgivare.

För utskrift av intyg med elektronisk underskrift av läkare gå in på mina sidor på försäkringskassans hemsida.