Välkommen till Capio Ortopediska Huset! Välkommen till Capio Ortopediska Huset!

Välkommen till Capio Ortopediska Huset

Vi är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm med målet att förbättra hälsan och höja livskvaliteten för alla våra patienter.

Information om Coronaviruset - Covid-19

Med anledning av Coronaviruset och begränsade möjligheter att utföra planerad kirurgi har Capio Ortopediska Huset en minskad operationsverksamhet under de närmsta veckorna.

Om du har en inbokad operation kan den komma att ställas in med kort varsel, men om du inte hör något från oss ska du infinna dig för operation enligt kallelse. Var noga med att passa din telefon.

Mottagningen för ny- och återbesök är öppen som vanligt, likaså tar vi emot besök för gipsbyte, infektionskontroll, suturtagning etc.

Chatta med oss

Nu kan du slippa telefonköer och långa väntrumsvistelser. 

Din vårdresa

Det är viktigt att du vet vad som kommer hända din tid hos oss, vi vill att du ska känna dig trygg och i goda händer.

Hur kan vi hjälpa dig?

På Capio Ortopediska huset kan du få hjälp med besvär i axel, hand, höft, knä och fot. Vi hjälper dig att må bättre och höja livskvaliteten.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Logga in och se dina bokade tider, omboka och avboka, förnya recept, läs din journal, hantera dina läkarintyg.

Unilabs Röntgen

Vi samarbetar med Unilabs Röntgen på Hötorget. Om du är osäker på vart din röntgenremiss är skickad bör du kontakta remitterande läkare.

Läkarintyg online

Våra läkare skickar ditt intyg elektroniskt direkt till Försäkringskassan. Men du hittar också intyget på 1177 e-tjänsten Mina intyg där du kan läsa och ladda ned intyget för att lämna till arbetsgivare.

För utskrift av intyg med elektronisk underskrift av läkare gå in på mina sidor på försäkringskassans hemsida.