Sjuksköterska pratar med kollega Sjuksköterska pratar med kollega

Så här blir du patient hos oss

Välkommen till oss på Capio Ortopediska Huset. Vi tar emot dig som har ortopediska besvär i axel, fot, hand, höft och knä, oavsett var i landet du bor.

På Capio Ortopediska Huset bedriver vi högkvalitativ ortopedisk sjukvård både i öppenvård (läkarbesök och dagkirurgi) och slutenvård (operation med övernattning). All personal har lång erfarenhet av ortopedi och alla våra ortopedspecialister har en specifik inriktning - för att du ska få bästa möjliga vård och träffa rätt kompetens direkt. 

Capio Ortopediska Huset erbjuder ortopedisk undersökning och operation till patienter från hela landet oavsett vilken region du tillhör. Du som patient har alltid rätt att söka vård på annan ort när din hemregion inte kan erbjuda dig tid inom vårdgarantin.

Vi samarbetar med Region Stockholm, de större försäkringsbolagen och har även möjlighet att ta emot patienter med privata sjukvårdsförsäkringar. 

Våra specialister bedömer skador i axel, armbåge, fot, hand, höft och knä. Vi behandlar tyvärr inte frakturer eller skador i rygg och nacke.

Vi levererar ortopedisk vård på uppdrag av Region Stockholm vilket innebär att kostnaden för läkarbesök eller operation hos oss är samma som för läkarbesök hos specialist på sjukhus. Första besöket hos oss kostar 200 kronor med remiss från annan läkare, 400 kronor kostar det om du kommer med en egenremiss. Frikort gäller. 

  • Patient utanför Stockholm

  • Patient i Stockholm

  • Försäkringspatient

  • Egenremiss

  • Privatbetalande