Coronaviruset (Covid-19)

Information gällande Coronaviruset (Covid-19) för dig som är patient hos oss.

En Tredjedel av personalen på Capio Ortopediska Huset är utlånad till den nya intensivvårdsavdelningen på Karolinska Sjukhuset i Huddinge.

Med anledning av detta och begränsade möjligheter att utföra planerad kirurgi har Capio Ortopediska Huset en minskad operationsverksamhet under de närmsta veckorna.

Vi utför under Coronakrisen frakturkirurgi åt Capio St Görans Sjukhus och har utöver det ytterligare en operationssal öppen för operation av patienter med medicinsk förtur eller patienter som kan komma med kort varsel om förturspatienter uteblir.

Om du har en inbokad operation kan den komma att ställas in med kort varsel, men om du inte hör något från oss ska du infinna dig för operation enligt kallelse. Var noga med att passa din telefon.

Mottagningen för ny- och återbesök är öppen som vanligt, likaså tar vi emot besök för gipsbyte, infektionskontroll, suturtagning etc.

På grund av hög belastning på vår telefonlinje kan störningar och lång väntetid förekomma.
Vi har tillfälligt ändrat våra telefontider: mån-fre: 08-11.
Om du vill boka av/omboka ditt besök kan du gå in på 1177.se, vi tar även emot av/ombokningar per mail. Skriv ditt namn, vilken tid/dag du har en bokad tid, samt hos vilken läkare. Skriv även om du vill att vi ska boka en ny tid, eller om du vill att vi ska kontakta dig.
Telefon: 08-546 20 400
Mail: Ortopediskahuset@capio.se
Sena avbokningar kommer INTE att debiteras.

För din säkerhets skull tillåts inte personal med förkylningssymtom att vara i tjänst.

Informationsmöten tis/tors med sjukgymnast inför höft/knäprotesoperation är inställda tills vidare.  

Vi ber er alla att hjälpas åt och respektera de åtgärder vi tvingas vidta och förhålla oss till att för att begränsa smittspridningen av Corona-viruset. 

Din och andras säkerhet är viktig för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Tack för er förståelse.

Martin Thorsell, VD/Verksamhetschef
Ronnie Ulvenhag, lokal Coronasamordnare

Information om coronaviruset

Undrar du över coronaviruset, riskgrupper eller symptom på covid-19? Just nu är behovet av korrekt och saklig information stort. Här har vi samlat information och svarar på vanliga frågor.