Personal framför receptionen Personal framför receptionen

Om oss

Välkommen till oss på Capio Ortopediska Huset. Här har vi som mål att förbättra hälsan och höja livskvaliteten för alla våra patienter.

På Capio Ortopediska Huset är vår största tillgång våra medarbetare. Alla medarbetares ambition är att ge bästa möjliga vård till alla som söker den. Det gör vi med god läkarkontinuitet och behandling i samråd med patienten.

Vi samarbetar med Stockholms läns landsting, de större försäkringsbolagen och har även möjlighet att ta emot patienter med privata sjukvårdsförsäkringar. Vi har sedan etableringen haft löpande vårdavtal med Stockholms läns landsting vilket leder till att vi genomför ett stort antal ortopediska operationer. De flesta operationerna gör vi inom höft- och knäledsplastik som följd av artrosbesvär, men vi tar emot patienter med andra ortopediska besvär i axel, hand, knä och fot. I vårt läkarteam har vi även experter på idrottsskador. Här får du behandling i ljusa fräscha lokaler som invigdes 2014.

Verksamhetschef är Martin Thorsell som leder verksamheten tillsammans med ledningsgruppen. Sedan 2012 ingår Ortopediska Huset i Capiokoncernen. 

Välkommen till oss!