Personal i korridoren Personal i korridoren

Vårt utbud

Capio Ortopediska huset är en av de största ortopediska klinikerna i landet utanför akutsjukhusen. Här kan du få hjälp med all typ av ortopedisk kirurgi.

Du som patient erbjuds här kvalificerad vård och rehabilitering för skador och besvär i leder, muskler och skelett. 

All personal på Capio Ortopediska Huset har en lång erfarenhet inom sitt specialområde och vi har mycket högt ställda kvalitetskrav. Vi är den enhet som utför flest höft- och knäplastikoperationer i Stockholm men har även en bred verksamhet som omfattar alla typer av ortopedisk kirurgi, såsom meniskoperationer, korsband, axelledsbesvär samt all typ av fotkirurgi, allt från enklare tillstånd i framfoten till komplicerade felställningar och avancerad fotledsartros. 

Vi behandlar

På Capio Ortopediska huset kan du få hjälp med besvär i axel, hand, höft, knä och fot. Vi hjälper dig att må bättre och höja livskvaliteten. 

Din vårdresa

Vi vill att du ska känna dig trygg och i goda händer under din vårdresa hos oss, därför är det viktigt att du vet vad som händer under din tid som patient. 

Patient tas emot i receptionen.

Välkommen till Capio Ortopediska Huset

Vi tar emot patienter med ortopediska tillstånd från hela Sverige – via remiss, fria valet, vårdgarantin eller försäkringsbolag.