Omläggning av fot efter operation Omläggning av fot efter operation

Fot

Capio Ortopediska Huset är den enda klinik i Stockholm som har landstingsavtal för avancerad fotkirurgi. Detta innebär att vi utför all form av fotkirurgi, både enkel och avancerad, från hammartå till fotledsprotes.

Dessutom har vi bred kompetens inom avancerad atroskopisk fotkirurgi, ledbandsskador, idrottsskador, hälseneproblem samt framfotskirurgi. En del av operationerna görs dagkirurgiskt i moderna operationssalar i antingen lokal anestesi eller narkos. De patienter som genomgår avancerade fotkirurgiska ingrepp får oftast stanna kvar på vår vårdavdelning över natten. All vård som bedrivs är baserad på vetenskap och beprövad kunskap.

Vi hjälper dig med

Bra att veta inför din operation

Kräver ditt ortopediska besvär operation? Du kan känna dig trygg i händerna på våra erfarna kirurger. 

Bra att veta inför operation

Kom igång igen!

I vissa fall kan träning/rehab räcka som behandling för dina besvär helt och hållet,  i andra fall ses det som en komplettering till din operation. 

Capio Ortopediska Huset samarbetar med Capio Artro Clinic Rehab. Fråga oss gärna om hur du kan gå tillväga med din rehabilitering. 

Patient tas emot i receptionen.

Välkommen till Capio Ortopediska Huset

Vi tar emot patienter med ortopediska tillstånd från hela Sverige – via remiss, fria valet, vårdgarantin eller försäkringsbolag.