Narkosläkare och narkossjuksköterska i expeditionen. Narkosläkare och narkossjuksköterska i expeditionen.

Våra medarbetare

Våra medarbetare är vår största tillgång och är här för att du ska få den bästa möjliga vården.

Läkare

Våra läkare är specialiserade inom narkos och ortopedi och alla har mångårig yrkeserfarenhet. Flera av våra specialister har tjänstgjort som överläkare.

Träffa våra läkare

Operationskoordinatorer

Våra operationskoordinatorer är ansvariga för inbokning av alla operationer på Capio Ortopediska Huset och tar även hand om eventuella ombokningar.

Kontakta våra operationskoordinatorer

Undersköterskor

Våra erfarna undersköterskor arbetar bland annat med att hjälpa patienten under vårdtiden efter operation. Det är även någon av våra sjuksköterskor eller undersköterskor som du möter på eftervårdsmottagningen för sårkontroll, suturtagning (stygnborttagning) och omläggning av operationssår.

Sjuksköterskor

Sjuksköterskan är ansvarig för omvårdnaden av dig vid din vistelse hos oss på uppvaksavdelningen och på vårdavdelningen. Det är även någon av våra sjuksköterskor eller undersköterskor som du möter på eftervårdsmottagningen för sårkontroll, suturtagning och omläggning av operationssår efter din operation. Capio Ortopediska Huset har även valt att ha sjuksköterskor tillgängliga på telefon i receptionen och för rådgivning efter operation.

Specialistsjuksköterskor

Anestesisjuksköterskorna och operationssjuksköterskorna arbetar med att erbjuda dig så god vård som möjligt inne på operationssalen under din operation.

Operationssjuksköterskorna assisterar kirurgen vid operation, ansvarar för att hygien- och sterilitetsrutiner följs inne på operationssalen och att rätt instrument finns tillgängliga och uppdukade vid operation. 

Anestesisjuksköterskorna ansvarar, tillsammans med anestesiläkaren som är ytterst ansvarig, för din medicinska säkerhet och välmående under operation. De ser också till att bedövning och narkos i samband med operation är tillfredställande.

Sjukgymnaster

Sjukgymnasternas kunskap är viktig vid din mobilisering och rehabilitering. Jenny,  Maria och Alexandra är sjukgymnaster på Capio Ortopediska Husets vårdavdelning. Här hjälper de dig som är nyopererad med mobilisering, rehabilitering och eventuella hjälpmedel under vårdtiden på Capio Ortopediska Huset.

Servicepersonal

Utöver det klassiska sjukvårdsteamet finns det andra personalgrupper som hjälps åt för att göra din vistelse hos oss så tillfredsställande som möjligt. I sterilcentralen arbetar personalen med instrumentvård, vilket innebär att säkerställa att alla operationsinstrument är hela, rena och fungerar som de ska inför varje ny operationsdag. Vår kökspersonal ansvarar för patienternas måltider. Lokalvårdarna och vår vaktmästare gör tillsammans sitt yttersta för att lokalerna ska vara rena och funktionella för både patienter och övrig personal.

Patient tas emot i receptionen.

Välkommen till Capio Ortopediska Huset

Vi tar emot patienter med ortopediska tillstånd från hela Sverige – via remiss, fria valet, vårdgarantin eller försäkringsbolag.