Huvudentrén till mottagningen Huvudentrén till mottagningen

Välkommen till Capio Ångest och depressionsmottagningen

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning som tar emot patienter med allvarlig ångest och/eller depression som behandlats inom primärvården men utan önskat resultat.

Hitta hit

Wollmar Yxkullsgatan 25, 5tr

118 50 Stockholm

Karta

Öppettider

Vardagar 8.00-17.00

Kontakta oss

Telefon

08-578 911 00

OBS! E-post är endast avsett för allmänna frågor. För din säkerhet ska du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symtom/besvär.

Vardagar 8.00-17.00

Enhetschef

Cecilia Olsson Lynch

Vårt utbud

Vi hjälper dig med:

Så får du vård hos oss

Vid depression och ångest så är det i första hand vårdcentralen (primärvården) som hjälper dig. Vårdcentralen ansvarar för första linjens psykiatri, vilket innebär att de gör de den första bedömning och behandling av dig. Det är även vårdcentralen eller motsvarande som kan remittera dig till oss.

Administrera din vård på 1177

Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du hos oss på administrera delar av din vård. Du loggar enkelt in via BankID eller e-legitimation. 

Vad tycker våra patienter?

Vi gör kontinuerligt undersökningar för att mäta våra patienters upplevelse av sitt vårdbesök hos oss.

E-post är endast avsett för allmänna frågor. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka tid, avboka tid eller förnya recept genom e-post. För din säkerhet ska du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symtom/besvär.

För att kontakta oss på ett säkert sätt, där vi kan garantera sekretessen, ber vi dig använda (inloggning via e-legitimation). 
Om 1177 Vårdguidens e-tjänster inte är tillgängliga ber vi dig istället att ringa oss.

På uppdrag av