Medarbetare i telefon Medarbetare i telefon

Välkommen till Capio Psykiatri Psykosmottagning Järfälla - Upplands-Bro

Vi har det övergripande ansvaret för psykosvården i Järfälla och Upplands-Bro kommun och vänder oss till dig som har en psykossjukdom.

Hitta hit

Kyrkvägen 6

196 30 Kungsängen

Karta

Öppettider

Vardagar kl. 07:30-18:00

Kontakta oss

Telefon

08-580 042 50

OBS! E-post är endast avsett för allmänna frågor. För din säkerhet ska du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symtom/besvär.

Tidsbokning & information: 08:00-17:00 Rådgivning vardagar 08:00-22:00

Enhetschef

Marie Malmberg

Vårt utbud

Vi erbjuder och levererar psykosvård på uppdrag av Region Stockholm. Vi anpassar vårt behandlingsutbud och vårdformer efter dina behov som patient. Hos oss deltar du aktivt i din behandling och sätter tillsammans med din behandlare upp egna mål och får på så sätt kunskaper och verktyg för att kunna må bättre och kunna leva ett mer tillfredsställande liv.

Hos oss kan du få hjälp med: 

  • läkemedelsbehandling
  • psykologisk behandling
  • social träning och arbetsträning eller stöd för att fortsätta studera
  • psykoedukation - att du och dina närstående tillsammans får lära er om psykos och behandling.

Så får du vård hos oss

Vill du komma till oss kan din läkare på vårdcentralen remittera till oss. Du kan även göra en egenremiss genom våra e-tjänster på 1177 eller genom att ringa 08-580 042 50 (Kungsängen) 

I de fall du inte kan göra en egenanmälan och invänta en tid för besök, har vi även möjlighet att ta emot dig akut mellan 08:00-17:00 måndag till fredag. 

Administrera din vård på 1177

Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du hos oss på administrera delar av din vård. Du loggar enkelt in via BankID eller e-legitimation. 

E-post är endast avsett för allmänna frågor. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka tid, avboka tid eller förnya recept genom e-post. För din säkerhet ska du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symtom/besvär.

För att kontakta oss på ett säkert sätt, där vi kan garantera sekretessen, ber vi dig använda (inloggning via e-legitimation). Om 1177 Vårdguidens e-tjänster inte är tillgängliga ber vi dig istället att ringa oss.

På uppdrag av