Anpassad rehab för dina behov

Till oss kommer du för bedömning, rådgivning och behandling. Varmt välkommen till oss.

Information om coronaviruset

På grund av rådande omständigheter med Corona-utbrottet i samhället är din och andras säkerhet viktigast för oss. Vi bedriver vård som vanligt och välkomnar friska patienter till oss, men om du har någon form av förkylningssymtom uppmanar vi dig att stanna hemma.

För din säkerhets skull tillåts inte personal med förkylningssymtom att vara i tjänst. Detta innebär att det finns en risk att för att ditt mottagningsbesök kan bli inställt. Men vi gör vårt yttersta för att kunna utföra och planera vård och vi följer kontinuerligt folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Om du behöver av/omboka ditt besök hos oss ber vi dig att kontakta vår mottagning på tl: 08-684 33714 eller gå in på 1177.se.

Vi uppdaterar hemsidan löpande och fortsätter att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer, du kan hålla dig uppdaterad genom att besöka länken nedan.

Vi ber er alla att hjälpas åt och respektera de åtgärder vi tvingas vidta och förhålla oss till att för att begränsa smittspridningen av Corona-viruset.

 

Tack för er förståelse.

Anna Melin, verksamhetschef

Avboka senast 24 timmar innan ditt besök

Avbokar du tiden senare eller uteblir från ditt besök utan att avboka dagen innan får du betala en avgift, även om du har frikort. Från och med 2020-09-01 är avgiften 400 kr.

På grund av det rådande läget med Covid-19 tillämpar vi tillfälligt inte kravet om avbokning 24 timmar innan besöket. Du måste dock avboka din tid innan besöket börjar, görs ej detta blir du skyldig att betala  avgiften för uteblivet besök.

Du kan avboka dygnet runt på telefonnummer:
08-684 33 758.

Hur blir jag patient hos er?

Behöver du bedömning, rådgivning eller rehabilitering i öppenvård är du välkommen boka tid till arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut och kiropraktor. Vi arbetar både på mottagning och i hemmet. Du behöver ingen remiss.

Till vår logopedmottagning behövs remiss från läkare eller annan logoped.

Ring 08-684 33 714

Vill du ha kul på jobbet?

Och samtidigt hjälpa människor som har behov av rehabilitering?

"Hos oss värdesätter vi en god arbetsmiljö där vi trivs tillsammans, har roligt och ständigt utvecklas så att vi kan hjälpa våra patienter på bästa sätt."

Välkommen in med din ansökan

Karin kontaktade vår mottagning när hon skadat en axel

”Jag kände mig trygg fast jag var i en utsatt situation. Man blir skör när man har ont”.