utsikt från Sollentuna sjukhus Utsikt från Sollentuna sjukhus

Capio Rehab Sollentuna

Hitta hit

Nytorpsvägen 10

191 35 Sollentuna

Karta

Kontakta oss

Telefon

08-59 869 750

Telefon till enhet

Verksamhetschef

Helena Rohman

Vi på Capio har lång erfarenhet av att utreda, behandla, vårda och rehabilitera patienter som ofta påverkas av flera olika sjukdomar samtidigt. 2020 öppnade Capio Rehab i nyrenoverade lokaler på Sollentuna sjukhus.

Verksamheten är lokaliserad högst upp i nyrenoverade lokaler på Sollentuna sjukhus med utsikt över vackra Edsviken. Totalt har vi plats för 34 patienter.

Rehabilitering av erfarna team

Capio Rehab är en av Sveriges ledande aktörer inom rehabilitering. Vi välkomnar både landstingspatienter och privata patienter.

I våra rehabiliteringslokaler finns utrymme för träning individuellt och/eller i grupp. Vi arbetar i team och tillsammans med dig skapar vi en vårdplan och sätter mål för din rehabilitering.

Teamet består av såväl läkare som sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator och dietist. Våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet av rehabilitering. Det är viktigt för oss att ha en hög medicinsk kompetens och våra läkare är alla erfarna specialister inom bland annat kardiologi, kirurgi och internmedicin. Vi månar om din säkerhet och är bemannade med jourläkare, sjuksköterska och undersköterska dygnet runt.

Vi tar emot alla dagar

Vi har öppet alla dagar, året runt. Vi skriver in och ut patienter även på helgen. Självklart har vi aktivt rehabiliteringsprogram även helgtid. 

Vi har avtal med Region Stockholm för rehabilitering efter vård på akutsjukhus.

Övriga kontaktvägar:

Biträdande verksamhetschef, Sara Jousma:
E-post: sara.jousma@capio.se
Telefon: 070-1602870

Avdelning: 08-59869760
Fax:  08-59869770

Det går också bra att kontakta vår intagningskoordinator på telefon 08-598 69 750. Vi har avtal med Region Stockholm för rehabilitering efter vård på akutsjukhuset.

Här kan du ladda ner vår remittentbroschyr!

Här kan du ladda ner vår patientbroschyr!