Paus av Modernas vaccin Spikevax Läs mer

Folkhälsomyndigheten har valt att pausa vaccination med Modernas vaccin Spikevax till personer födda 1991 eller senare. Detta gäller både dos 1 och dos 2. Har du fått dos 1 av Modernas vaccin och är född 1991 eller senare ska du avboka din tid och avvakta dos 2.

Barn som vilar på sin pappas axel. Barn som vilar på sin pappas axel.

Capio Vårdcentral Lödöse

Välkommen till din vårdcentral i Lödöse. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.
Så får du som är 80+ din tredje vaccindos Läs mer

Vaccination mot covid-19: Du som är över 80 år och fick din andra vaccindos för minst 6 månader sedan erbjuds nu en tredje dos. Om du är listad hos oss kommer vi att kontakta dig för en vaccinationstid. Det går även bra att boka tid hos valfri vaccinatör, läs mer om det här.

Hur kan vi hjälpa dig?

Pappa med barn i hängmatta.

Vaccination mot covid-19

Du som är 16 år eller äldre är välkommen att boka en vaccinationstid i Västra Götalandsregionen. Fr.o.m. den 11 oktober erbjuds vaccin även till barn 12-15 år, men dessa vaccinationer sker primärt i skolan. Du som är 80+ och fick dos 2 för minst 6 månader sedan rekommenderas en tredje dos. Du kommer att bli kontaktad av din vårdcentral, men har också möjlighet att boka digitalt.

Antikroppstest

Den 1 april upphörde möjligheten att boka antikroppstest för covid-19 hos oss. Antikroppstest kommer endast att tas på medicinska grunder. För dig med symptom på covid-19 erbjuder vi naturligtvis fortfarande test för att påvisa pågående infektion, s.k. PCR-test.

Vårt utbud

Mamma pussar på sitt barn.

Låt oss ta hand om dig

När du listar dig väljer du vilken vårdgivare du vill vara ansluten till. Att göra ett aktivt val innebär en ökad trygghet och kontinuitet för dig som patient. Capio bedriver vård på uppdrag av flera regioner i Sverige och arbetar efter ledorden; bota, lindra och trösta. Hälso- och vårdvalet är fritt och personligt.

Vår personal

Marie Granlund

Medicinsk sekreterare

Theres Lindqvist

Receptionist/undersköterska

Christer Rosenberg

Specialist i allmänmedicin

Orass Khamis

Leg. läkare

Helen Ekström

Distriktssköterska/BVC

Carolina Norrman

Distriktsköterska/BVC

Frida Nord

Distriktssköterska/Diabetes

Lejla Kolari

Distriktssköterska/Astma/Kol

Jenny Lindgren

Sjuksköterska

Jessica Bravell Berntsson

Undersköterska

Vian Sami

Undersköterska

Otto Zackrisson

KBT-terapeut

Kontakta oss

Capio Vårdcentral Lödöse

Klostergatan 1F, 463 71, Lödöse

Regionlogotyp Västra Götalandsregionen På uppdrag av Västra Götalandsregionen