Capio
Capio
Läkare sitter med patient

Byta vårdcentral - så listar du dig

Gör som 925 000 andra – lista dig hos Capio. Hos oss får du både digital och fysisk vård och tillgång till över 216 vårdenheter runt om i landet. Låt oss ta hand om dig. 

Det fria vårdvalet och att lista sig betyder att du väljer vilken av våra vårdmottagningar du vill tillhöra. Du kan välja vilken du vill, oavsett om den ligger där du är folkbokförd eller någon annanstans. 

Hos de flesta av våra vårdcentraler får du hjälp och rådgivning direkt via vår chatt. Har du inte möjlighet att kontakta oss via chatt är du självklart välkommen att ringa oss för tidsbokning. Här kan du läsa mer om hur du bokar eller avbokar en tid hos oss.

Lista dig hos oss

Här kan du se alla Capios vård- och hälsocentraler.

Välj region och den vårdenhet som passar dig, klicka sen på "Till nästa steg".

Varför ska du välja Capio?

Tillgängligheten

Vi finns i 40 städer runt om i landet, från norr till söder. Du som patient kan även få hjälp via våra digitala tjänster, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.

karta

Bredden

Förutom vårdcentraler har vi till exempel rehabmottagningar, barnavårdscentraler, hemsjukvård samt flera specialistkliniker för bland annat ögon, ortopedi, hud, psykiatri och smärta.

läkare undersöker barn

Expertisen

På Capio jobbar specialister inom många viktiga ämnen, som cancer, psykisk hälsa, ortopedi och äldrevård. Så att du kan få en trygg vård, genom hela livet.

medarbetare vid MR

Digital och fysisk vård

Du kan starta ett digitalt besök när du vill, i vår app eller här på webben, och chatta med oss om dina besvär. Om det behövs så bokar vi in dig på ett fysiskt besök på någon av våra mottagningar.

mobiltelefon

Hitta din mottagning

Att välja en av Capios vårdcentraler att vara listad på innebär att vi kan skapa en kontinuitet i din vård. Här kan du se alla våra mottagningar och hitta den som passar dig bäst.

Visa alla mottagningar

Här hittar du vår app

App ikon

Ladda ner Capio nu, så finns vi här när du behöver oss.

Vanliga frågor om vårdvalet