Sköterska pratar med patient i väntrum Sköterska pratar med patient i väntrum

Detta är Capio

Vi erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige,  och 

I Sverige finns vi från Umeå i norr till Ystad i söder och erbjuder vård inom områdena primärvård, somatisk och psykiatrisk specialistvård samt akutvård. Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. 

Vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet för varje patient. Vår medarbetare har detta som riktmärke i sitt arbete, varje dag.

Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder.

Relaterat innehåll

Så arbetar vi med kvalitet

Kvalitetsarbetet står i centrum på Capio. Vi vill hela tiden bli bättre på att ge dig som patient rätt och säker vård, och att du ska återhämta dig snabbt efter våra behandlingar.

Synpunkter på vården

Vi hoppas givetvis att du är nöjd efter att ha fått vård hos oss. Om så ändå inte är fallet så finns det ett flertal möjligheter att återkoppla både till oss, eller till andra instanser, med dina frågor och synpunkter.

Kontakta oss

Vid frågor angående din vård ska du vända dig till din vårdenhet men om frågor gäller annat, tex information om Capio som bolag är du välkommen att kontakta oss via dessa kontaktuppgifter.