SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Capio Geriatrik Nynäshamn

Hos oss vårdas äldre patienter för bland annat infektioner, hjärt- och kärlsjukdom, KOL och diabetes. Vi erbjuder även stroke- och ortopedrehabilitering.

Närbild på ett äldre par som ömsint tittar varandra i ögonen

Kontakt och hitta hit

Besöksrestriktioner vid Capios Geriatrikverksamheter

I allmänhet gäller att besök från och med 1 juni 2022 tillåts men med restriktivitet och med fortsatta krav på besökaren. Mer info nedan.

Hitta hit

Nynäshamns sjukhus, Idunvägen 1, 149 31 Nynäshamn

Ring oss

Växeln: 08-120 665 50 (dygnet runt).

Välkommen att remittera dina patienter till oss!

Två personer sitter i en soffa och håller om varandra

Välkommen att remittera dina patienter till oss! På våra vårdavdelningar tar vi emot patienter både via direktintag och remiss och har intagning dygnet runt, alla dagar hela året.

Remittera till oss

Aktuellt

Capios Patientpris

För att lyfta våra medarbetare och allt det fantastiska arbete som sker i Capios lokaler varje dag, lanserar vi Capio Awards – fem olika priser som delas ut till medarbetare som gjort särskilda insatser under året. Ett av priserna är Capios patientpris, ett pris där du som patient kan nominera din vårdgivare eller vårdenhet.

Under samma tak

Kiosk

Kiosk med cafeteria hittar du på entréplanet. Öppettider: kl. 8.00-16.00 vardagar. Är semesterstängd ett par veckor under sommaren.

Sjukhuskyrka

Personalen kan förmedla kontakt med präst eller diakon. De kan också förmedla kontakt med andra trossamfund. På onsdagar besöker en diakonissa avdelningen.

Vi erbjuder

Våra avdelningar

Kontakta oss

Region Stockholm Logotyp