SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Capio Barnmorskemottagning Hovsjö

Välkommen till din barnmorskemottagning i Södertälje som är en del av Hovsjö familjecentral. Vi följer din hälsa genom hela graviditeten och hjälper dig med preventivmedel så som spiral, p-stav och p-piller.

Par tittar på bild från ultraljud.

Hur kan vi hjälpa dig?

Ring oss

Välkommen att ringa barnmorskemottagningen för rådgivning, tidsbokning och återbud.

Besök oss

Undrar du när och var du kan besöka oss?

Aktuellt

Vad som gör oss unika

Familjecentral
Capio Barnmorskemottagning Hovsjö är en del av Hovsjö familjecentral där även barnavårdscentral, föräldrastödjare och öppna förskolan ingår. Vi ger personlig och god service utifrån era behov.

Vi erbjuder i tillägg till barnhälsovård tematräffar och föräldrautbildningar. En översikt över de hittar du här. Öppna förskolan erbjuder inom- och utomhus aktiviteter, öppettider och utbud hittar du här.

Capios Patientpris

För att lyfta våra medarbetare och allt det fantastiska arbete som sker i Capios lokaler varje dag, lanserar vi Capio Awards – fem olika priser som delas ut till medarbetare som gjort särskilda insatser under året. Ett av priserna är Capios patientpris, ett pris där du som patient kan nominera din vårdgivare eller vårdenhet.

Vårt utbud

Lista dig hos oss

Kompisgäng i sommarsolen.

På vår barnmorskemottagning har vi fullt fokus på kvinnohälsa och hjälper dig med preventivmedel, cellprov och testar för könssjukdomar. Vårdutbudet kan variera något mellan våra barnmorskemottagningar. Vi finns såklart även här för dig som väntar barn och följer dig genom hela graviditeten. Om du vill bli patient även på vårdcentralen är du välkommen att lista dig där, via 1177.se.

Lista dig hos oss (1177)

Vår personal

Jenny Andersson

Enhetschef

Caroline Tyreus

Barnmorska

Rima Rizkallah

Barnmorska

Stina Egertz Baer

Barnmorska

Randa Wanli

Administratör

Under samma tak

Barnavårdscentral

Kontakta oss

På uppdrag av Region Stockholm