Par tittar på bild från ultraljud. Par tittar på bild från ultraljud.

Capio Barnmorskemottagning Kristianstad

Välkommen till din barnmorskemottagning i Kristianstad. Vi följer din hälsa genom hela graviditeten, hjälper dig med preventivmedel, cellprovtagning och testar för könssjukdomar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Äldre kvinna med barnbarn i trädgård

Capio öppnar i Åhus!

Nu kommer Capio till härliga Åhus! I januari 2022 öppnar vi mottagning på Köpmannagatan 21 i centrala staden, där vi tar emot dig både fysiskt och digitalt när du behöver oss. Du som är listad på Capio Kristianstad har automatiskt tillgång till båda mottagningarna.
Äldre par i soffa.

Har du frågor om covid-19-vaccination?

Vaccinationen mot covid-19 pågår. Via länken nedan får du uppdaterad information om coronavaccination och svar på några av de vanligaste frågorna.
Poddmottagningen, illustration

Graviditet i coronatider - podd

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Denna gång hör du våra barnmorskor berätta om hur man ska tänka kring att vara gravid under coronapandemin.

Vårt utbud

Välj oss som din barnmorskemottagning

På vår barnmorskemottagning har vi fullt fokus på kvinnohälsa och hjälper dig med preventivmedel, cellprov och testar för könssjukdomar. Vi finns såkart även här för dig som väntar barn och följer dig genom hela graviditeten.

Vår personal

Anna Färm

Verksamhetschef

Lotta Magnusson

Barnmorska

Therese Aronsson

Barnmorska

Petra Ursprung

Barnmorska

Kontakta oss

Capio Barnmorskemottagning Kristianstad

Björkhemsvägen 15 C, 291 54 Kristianstad

På uppdrag av Region Skåne