Capio
Capio

Capio Barnmorskemottagning Skogås

Välkommen till din barnmorskemottagning i Skogås. Vi följer din hälsa genom hela graviditeten, hjälper dig med preventivmedel, cellprovtagning och testar för könssjukdomar.

Par tittar på bild från ultraljud.

Snart öppnar vi

Den 16 oktober välkommnar vi dig till Capio Barnmorskemottagning Skogås som är en del av Skogås familjecentral där även barnavårdscentral, föräldrarstödjare och öppna förskolan ingår. Vi fortsätter verksamheten i befintliga lokaler på Melodivägen 6 i Skogås med samma barnmorskor Helene Borgqvist och Anna Rosén.

För tidsbokning kan du från den 16 oktober boka tid genom att ringa oss på 08-578 383 00 (begär barnmorskemottagningen).

 

Aktuellt

Bo Andersén

Ögondoktorn tipsar – så skyddar du dina ögon mot solen

Så snart det är soligt ute bör du skydda dina ögon mot solens skadliga UV-ljus-strålar. Särskilt viktigt blir det när solen är som starkast under den ljusaste tiden på året. Det berättar Bo Andersén som är ögonläkare på Capio Ögon.

Se när Bo Andersén gästade Nyhetsmorgon på TV4 där han berättade om vikten att skydda ögonen från solen och gav sina bästa ögontips:
Skydda dina ögon från solen – undvik grå starr i förtid (tv4play.se)

Se också inslaget med tittarfrågor som besvaras av Bo Andersén gällande olika ögonproblem och ögonsjukdomar: ”Känner tryck bakom ögat – är det farligt?” Läkaren svarar (tv4play.se)

Vårt utbud

Lista dig hos oss

Kvinna sitter i säng.

På vår barnmorskemottagning har vi fullt fokus på kvinnohälsa och hjälper dig med preventivmedel, cellprov och testar för könssjukdomar. Vårdutbudet kan variera något mellan våra barnmorskemottagningar. Vi finns såklart även här för dig som väntar barn och följer dig genom hela graviditeten. Om du vill bli patient även på vårdcentralen är du välkommen att lista dig där, via 1177.se.

Lista dig hos oss (1177)

Vår personal

Helene Borgqvist

Barnmorska

Anna Rosén

Barnmorska

Under samma tak

Barnavårdscentral

Kontakta oss

Regionlogotyp