Capio
Capio
Capio

Capio Rehab Kvillebäcken

Välkommen till din rehab i Kvillebäcken, Göteborg. Vi hjälper dig med rådgivning, bedömning och behandling av både nya och långvariga besvär.

Personer sitter och väntar på träningspass.

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka tid på webben

Du vet väl att du kan boka tid på webben?

Avboka tid

Se dina bokade tider eller avboka en tid via vår webbtidbok. Hör av dig till oss när du önskar en ny tid.

Ring oss

Välkommen att ringa oss för rådgivning, tidsbokning och återbud.

Aktuellt

Bokningar och avbokningar

Vi tar emot bokningar och avbokningar via vår telefon, 1177 och via bokning online på vår hemsida. Ej via vår mail.

 

Sena avbokningar

Avgift ska tas ut då patienten inte har lämnat återbud senast 24 timmar innan avtalad tid. Avgiften är 200 kr och gäller även uteblivet besök. 

Vård

Nya patientavgifter från och med 1 april 2024

Regionstyrelsen i Västra Götaland har beslutat att ändra patientavgifterna inom sjukvården från och med 1 april 2024.

  • Patientavgift införs för vårdkontakter via chatt och telefon.
  • Patientavgiften för läkarbesök höjs till 200 kronor.
  • Patientavgiften för besök på Rehab höjs till 200 kronor.
  • Avgiftsbefrielsen för sjuksköterskebesök för dig mellan 65-84 år tas bort.
  • Patientavgiften för besök på jourcentral blir 300 kronor oavsett vilken yrkeskategori du träffar.

Här kan du se samtliga patientavgifter

Vårt utbud

Låt oss ta hand om dig

Kvinna som stretchar.

I Västra Götalandsregionen finns Vårdval Rehab. Det innebär att du som är i behov av rehabilitering själv kan välja vilken mottagning du vill besöka. När du behöver hjälp av en arbetsterapeut eller fysioterapeut kontaktar du din rehabmottagning direkt, du behöver inte gå via din läkare och du behöver ingen remiss.

Om Vårdval Rehab (1177)

Vår personal

Anna

Leg. arbetsterapeut

Anna träffar dig som behöver stöd i att få vardagens aktiviteter att fungera bättre, oavsett om det gäller hjälpmedel, aktivitetsbalans eller struktur och rutiner. Anna har extra utbildning inom neurologi/stroke och neuropsykologi.

Malin

Leg. fysioterapeut

Malin har intresse för bland annat psykosomatik och arbetar med besvär relaterade till stress, sömn, muskelspänningar, huvudvärk med mera. Har en psykoterapiutbildning.

Sara

Leg. fysioterapeut

Föräldraledig under 2024. Sara har ett särskilt intresse för rehabilitering av muskoloskeletala besvär samt träffar barn och ungdom. Sara är också biträdande verksamhetsschef.

Sofia G

Leg. fysioterapeut

Sofia har genom sin idrottsbakgrund fått ett stort intresse för rehabilitering av idrottsrelaterade skador och träffar dig med muskuloskeletala besvär samt ortopediska skador.

Sofia J

Leg. fysioterapeut

Sofia har ett särskilt intresse för ortopediska skador och besvär samt tillstånd relaterade till barn och unga. Har examen i McKenzie-metoden. Biträdande verksamhetsschef.

Sofie L

Leg. fysioterapeut

Sofie träffar dig för rehabilitering av muskel- och ledbesvär, idrottsskador och ortopediska skador. Sofie möter även dig som söker till oss för besvär relaterade till kvinnohälsa och KOL. Sofie håller också i vår smärtskola.

Katrin

Leg. arbetsterapeut

Föräldraledig.

Fredrik

Leg. fysioterapeut

Fredrik har ett intresse för patienter med hjärt- och lungsjukdomar och diabetes. Han träffar även dig med muskel- och ledbesvär.

Janne

Leg. fysioterapeut

Janne har ett särskilt intresse för diagnostisering och behandling av skador och smärttillstånd i muskler och leder och träffar dig med nack- och ryggbesvär. Janne har avancerad examen i ortopedisk medicin.

Sofia E

Receptionist

Sofia sköter det administrativa arbetet på vår enhet. Hon hjälper dig som har praktiska frågor som kan uppstå i samband med ditt besök.

Ronja

Leg fysioterapeut

Ronja har med sin idrottsbakgrund intresse av rehabilitering för besvär i muskler och leder. Ronja har också inriktat sig på psykisk ohälsa likt stress och sömnbesvär samt neurologiska skador.

Sofie E

Leg. arbetsterapeut

Sofie kan hjälpa dig som har olika former av handbesvär samt bedömer och förskriver hjälpmedel för att få vardagen att fungera bättre. Sofie kan även hjälpa dig med stressrelaterad ohälsa som behöver stöd i att skapa vardagsstruktur och vardagsbalans.

Stella

Leg. fysioterapeut

Stella har ett särskilt intresse för rehabilitering av idrottsrelaterade skador samt tillstånd relaterade till barn och unga. Stella träffar även dig med stressrelaterade besvär.

Lisa

Leg. fysioterapeut

Lisa har ett särskilt intresse för rehabilitering av idrottsrelaterade skador samt bebisar med platt skallform.

Kontakta oss

Regionlogotyp Västra Götalandsregionen

På uppdrag av Västra Götalandsregionen