Flygplansvinge och moln Flygplansvinge och moln

Capio Flygmedicin Lund

Välkommen till din flygmedicinmottagning i Lund. Här möter du erfarna flygsköterskor och auktoriserade flygläkare.

Hur kan vi hjälpa dig?

Ring oss

Välkommen att ringa oss om du har frågor eller vill boka en tid. Vi kan erbjuda god tillgänglighet till flygmedicinska undersökningar enligt EASA samt dykmedicinska undersökningar.

TelefonnummerTelefonnummerTelefonnummer
Kvinna gör onlinebesök med barn i bakgrunden

Få hjälp av Capio - i vår app!

Har du lättare akuta besvär och vill ha hjälp på distans? I appen hittar du Capios digitala tjänster på ett ställe. Du kan chatta direkt med läkare, sjuksköterska, barnmorska eller psykolog och enkelt hitta din närmsta vårdcentral.

Vårt utbud

Vår personal

Alice Andersson Olivecrona

Flygsköterska Har mångårig kompetens för vilka undersökningar som behöver göras. Det gör att alla nödvändiga undersökningar bokas vid ett och samma tillfälle.

Ann Dahlberg

Flygsköterska Har mångårig kompetens för vilka undersökningar som behöver göras. Det gör att alla nödvändiga undersökningar bokas vid ett och samma tillfälle.

Olof Åhréus

Flygläkare klass 1 AME, Specialist i internmedicin Tidigare SAS-pilot. Utför även undersökningar för läkarintyg för sjöfolk samt tjänstbarhetsintyg för höjdarbete i master och stolpar.

Fredrik Tjernström

Flygläkare klass 1 AME, Specialist inom öron-näsa-hals, Specialist inom huvud- och halskirurgi Har kompetens att utföra specialundersökning öron. Disputerad inom yrsel- och balanssjukdomar.

Örjan Tjernström

Flygläkare klass 1 AME, Specialist inom öron-näsa-hals, Specialist inom huvud- och halskirurgi Har kompetens att utföra specialundersökning öron. Professor och vetenskaplig expert för Transportstyrelsen inom ämnesområdet öron- näs- och halssjukdomar.

David Jörgensen

Flygläkare klass 1 AME, Specialist inom öron-näsa-hals, Specialist inom huvud- och halskirurgi Har kompetens att utföra specialundersökning öron.

Martin Kriz

Specialist i allmänkirurgi, Specialist i hyperbar och navalmedicin EDTC- och AMV-behörighet att utföra hälsokontroller för yrkesdykare.

Kontakta oss

Capio Flygmedicin Lund

Clemenstorget 5, 222 21 Lund

På uppdrag av Region Skåne