Patientmöte hos urolog Patientmöte hos urolog

Capio Urologi Solna

Välkommen till Capio Urologi i Solna. Vi erbjuder urologisk specialistvård och behandling för vuxna och ungdomar. Vi har korta väntetider och kan erbjuda en snabb tid till en urolog.

Sök vård

Vi bedriver mottagningsverksamhet och dagkirurgi inom ramen för vårdval Urologi. Hos oss kan du få hjälp med allt från urinläckage, frekventa urinvägsinfektioner, impotens, problem med penis och pung och oro för prostatacancer. Vi utreder och behandlar besvär hos vuxna och ungdomar, både kvinnor och män. 

Vi hjälper dig med

Kollegor samtalar

Remittera till oss

Vi verkar inom vårdvalet i Stockholm och bedriver mottagningsverksamhet och dagkirurgi. Välkommen att remittera dina patienter!

Upptäck

Man står utomhus i grönska

Så här tycker våra patienter

Vi redovisar resultaten av våra patientenkäter som mäter patienternas erfarenheter i samband med behandling. Resultaten uppdateras i realtid vartefter nya svar kommer in.
Patient tas emot i reception

CoreTherm - värmebehandling av prostata

CoreTherm värmebehandling, behandlar godartad prostataförstoring (BPH) på 6-15 minuter utan kirurgiskt ingrepp. Det är en snabb, säker och effektiv behandling vid godartad prostataförstoring.

Man sitter med telefon

Administrera din vård på 1177.se

Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du hos oss på Capio Urologi Solna administrera delar av din vård. Du kan bland annat skicka en egenremiss och av- eller omboka tid. Du loggar enkelt in via BankID eller e-legitimation. 

Våra medarbetare

Dag Sandblom

Verksamhetschef, Urolog.

Dulshaid Wande

Urolog

Mats Hedlund

Urolog

Nilla Scharin

Undersköterska

Sari Viitamäki

Undersköterska

Lisa Lindroth

Sjuksköterska/Kontaktsjuksköterska

Kontakta oss

Capio Urologi Solna

Postgången 53, 171 45 Solna

På uppdrag av Region Stockholm