Barn som knyter sina skor. Barn som knyter sina skor.

Capio Barnavårdscentral Angered

Välkommen till din BVC i Angered. Vi följer ditt barns hälsa, trygghet och utveckling under de första sex levnadsåren. Vi finns här för både dig och ditt barn.

Hur kan vi hjälpa dig?

Barn blir undersökt av BVC-sjuksköterska.

Besök oss i vår hälsobuss!

För att lättare nå ut till barnfamiljer i Angered har vi på familjecentralen en hälsobuss till vår hjälp. Hälsobussen är en ombyggd husbil som åker till olika delar av Angered och tar emot både bokade BVC-besök och spontana besök av familjer.
Pappa med barn i hängmatta.

Vaccination mot covid-19

Du som är 16 år eller äldre är välkommen att boka en vaccinationstid i Västra Götalandsregionen. Fr.o.m. den 11 oktober erbjuds vaccin även till barn 12-15 år, men dessa vaccinationer sker primärt i skolan. Du som är 80+ och fick dos 2 för minst 6 månader sedan rekommenderas en tredje dos. Du kommer att bli kontaktad av din vårdcentral, men har också möjlighet att boka digitalt.

Så tar vi hand om ditt barn

Giftfria leksaker. I vårt väntrum finns bara leksaker som följer Capios riktlinjer för giftfria leksaker. Vill du veta mer om hur du kan undvika skadliga kemikalier i barnens vardag?

Mamma pussar på sitt barn.

Välj oss som ditt barns BVC

Vi finns här för dig och ditt barn 0-6 år, på er resa från barnets allra första tid i livet till förskoleålder. Capios barnavårdscentraler arbetar på uppdrag av respektive region och följer de nationella riktlinjerna för barnhälsovård. Vi har även ett nära samarbete med våra vårdcentraler, där du kan få hjälp digitalt eller fysiskt när det behövs.

Vår personal

Anna Sjölin

BVC-sjuksköterska

Elin Caesar

BVC-sjuksköterska

Anna Kalin

BVC-sjuksköterska

Kontakta oss

Capio Barnavårdscentral Angered

Kultivatorgatan 3, 424 65, Angered

Regionlogotyp Västra Götalandsregionen På uppdrag av Västra Götalandsregionen