Capio
Capio
Capio

Capio Barnavårdscentral Enköping

Välkommen till din BVC i Enköping. Vi följer ditt barns hälsa, trygghet och utveckling under de första sex levnadsåren. Vi finns här för både dig och ditt barn.

Hur kan vi hjälpa dig?

Ring oss

Varmt välkommen att ringa oss för rådgivning, tidsbokning och återbud.

Chatt & videosamtal

Få rådgivning och hjälp för ditt barn via vår chatt! Vi ansluter till videosamtal vid behov.

Adress & öppettider

Undrar du när och var du kan besöka oss? Hoppa till vår kontaktsektion via länken nedan. Just nu tar vi endast emot bokade besök.

 

Tillsammans för friskare barn. I samarbete med Generation Pep, en del av Kronprinsessparets Stiftelse, driver Capio ett förebyggande program som handlar om barns hälsa. Med projektet hoppas vi att öka kunskapen bland barn och föräldrar om vikten av bra kost och fysisk aktivitet och att erbjuda konkreta verktyg till stöd för goda mat- och rörelsevanor. Mer om Generation Pep.

Så tar vi hand om ditt barn

Giftfria leksaker. I vårt väntrum finns bara leksaker som följer Capios riktlinjer för giftfria leksaker. Vill du veta mer om hur du kan undvika skadliga kemikalier i barnens vardag? Besök Naturskyddsföreningens hemsida.

Välj oss som ditt barns BVC

Barn i soffa

Vi finns här för dig och ditt barn 0-6 år, på er resa från barnets allra första tid i livet till förskoleålder. Capios barnavårdscentraler arbetar på uppdrag av respektive region och följer de nationella riktlinjerna för barnhälsovård. Vi har även ett nära samarbete med våra vårdcentraler, där du kan få hjälp digitalt eller fysiskt när det behövs.

Välkommen att lista ditt barn hos oss

Vår personal

Anne Widdas

Verksamhetschef

Hanna Asmar

Specialist i pediatrik

Yvonne Sellén

Distriktssköterska BVC

Karin Vilén

Distriktssköterska BVC

Matilda Colm

Distriktssköterska BVC

Myléne Sjöblom

Distriktssköterska BVC

Under samma tak

Kontakta oss

På uppdrag av Region Uppsala