Capio
Capio
Capio

Capio Barnavårdscentral Helsingborg Centrum

Välkommen till din BVC i Helsingborg Centrum. Vi följer ditt barns hälsa, trygghet och utveckling under de första sex levnadsåren. Vi finns här för både dig och ditt barn.

Barn som knyter sina skor.

Hur kan vi hjälpa dig?

Chatta med oss

Få rådgivning och hjälp direkt via vår chatt. Vi ansluter till videosamtal vid behov.

Ring oss

Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning, tidsbokning och återbud.

Besök oss

Undrar du när och var du kan besöka oss? Hoppa till vår kontaktsektion via länken nedan. Just nu tar vi endast emot bokade besök.

Så tar vi hand om ditt barn

 

Tillsammans för friskare barn. I samarbete med Generation Pep, en del av Kronprinsessparets Stiftelse, driver Capio ett förebyggande program som handlar om barns hälsa. Med projektet hoppas vi att öka kunskapen bland barn och föräldrar om vikten av bra kost och fysisk aktivitet och att erbjuda konkreta verktyg till stöd för goda mat- och rörelsevanor. Mer om Generation Pep.

Vi är HBTQ-certifierade. Vår verksamhet präglas av uppfattningen att alla har ett lika värde oavsett kön, etnisk eller religiös tillhörighet, trosuppfattning eller sexuell läggning.

Välj oss som ditt barns BVC

Barn i soffa

Vi finns här för dig och ditt barn 0-6 år, på er resa från barnets allra första tid i livet till förskoleålder. Capios barnavårdscentraler arbetar på uppdrag av respektive region och följer de nationella riktlinjerna för barnhälsovård. Vi har även ett nära samarbete med våra vårdcentraler, där du kan få hjälp digitalt eller fysiskt när det behövs.

Välkommen att lista ditt barn hos oss

Vår personal

Camilla Lorentzon

Verksamhetschef

Lina Enermo

BVC-sjuksköterska

Malin Åkerberg

BVC-sjuksköterska

Mathilda Rosén

BVC-sjuksköterska (föräldraledig)

Johanna Kristiansson

Distriktssköterska

Kontakta oss

På uppdrag av Region Skåne