Capio
Capio
Capio

Capio Barnavårdscentral Orust

Välkommen till din BVC i Henån. Vi följer ditt barns hälsa, trygghet och utveckling under de första sex levnadsåren. Vi finns här för både dig och ditt barn.

Barn som knyter sina skor.

Hur kan vi hjälpa dig?

Adress & öppettider

Undrar du när och var du kan besöka oss? Hoppa till vår kontaktsektion via länken nedan. Just nu tar vi endast emot bokade besök.

Ring oss

Om ditt barn redan är inskrivet på vår BVC är du varmt välkommen att kontakta din BVC-sjuksköterska direkt för rådgivning, tidsbokning och återbud.

Så tar vi hand om ditt barn

Giftfria leksaker. I vårt väntrum finns bara leksaker som följer Capios riktlinjer för giftfria leksaker. Vill du veta mer om hur du kan undvika skadliga kemikalier i barnens vardag? Besök Naturskyddsföreningens hemsida.

Välj oss som ditt barns BVC

Barn i soffa

Vi finns här för dig och ditt barn 0-6 år, på er resa från barnets allra första tid i livet till förskoleålder. Capios barnavårdscentraler arbetar på uppdrag av respektive region och följer de nationella riktlinjerna för barnhälsovård. Vi har även ett nära samarbete med våra vårdcentraler, där du kan få hjälp digitalt eller fysiskt när det behövs.

Välkommen att lista ditt barn hos oss

Vår personal

Johan Ellegård

Sanna Bialek

Bitr. verksamhetschef

Fredrika Bursell

BVC-sjuksköterska

Sandra Märling

BVC-sjuksköterska

Charlotta Lindström

BVC-Sjuksköterska

Lena Engelin-Holmström

BVC-Sjuksköterska

Karin Ivarsson

BVC-sjuksköterska

Ann-Louise Linnarsson

BVC-sjuksköterska

Under samma tak

Kontakta oss

Regionlogotyp Västra Götalandsregionen

På uppdrag av Västra Götalandsregionen