Capio
Capio
Arbetsterapi med lera

Rehabilitering

Capio Movement Reumatologi erbjuder rehabilitering på specialistnivå. Inom rehabteamet finns fysioterapeut, arbetsterapeut och sjuksköterska.

Hur kan vi hjälpa?

Vi hjälper dig med kroniska reumatiska sjukdomar, i form av utredning, behandling, rehabilitering och reumakirurgi.

Du som har en reumatisk ledsjukdom och är inskriven på reumatologiska mottagningen, är välkommen till oss på rehabiliteringsenheten. Du kan nå oss genom remiss från reumatolog eller att själv skriva en egenremiss via 1177. 

Egenvårdsremiss till mottagningen i Halmstad

Egenvårdsremiss till mottagningen i Varberg

Vi erbjuder insatser individuellt och i grupp utifrån dina behov. Du har bland annat möjlighet att delta i bassängträning, handträning och individuell träning i träningshall. Vi har även dagrehabilitering, omfattade 6 veckors perioder. Tillsammans arbetar vi i team för att du ska hitta strategier för att leva med och hantera din sjukdom. Vi kan erbjuda dig stöd och råd till en hälsofrämjande livsstil. 

Bassängträning på Reumatologen

För att delta i bassängträningen ska du ha en fastställd reumatologisk diagnos och en patientansvarig läkare vid Capio Movement i Halmstad eller Varberg. Du måste också träffa en fysioterapeut på reumatologimottagningen innan du kan anmäla dig och börja i bassängträningen.

Vill du komma i kontakt med fysioterapeut eller arbetsterapeut ring 010-200 72 02 och välj rehabteam.  

Hur kan vi hjälpa?

Vi hjälper dig med kroniska reumatiska sjukdomar, i form av utredning, behandling, rehabilitering och reumakirurgi.

Hur vi hjälper dig med rehabilitering