Capio
Capio
Capio
Medarbetare med munskydd

Covid-19 och ditt besök

Att du känner dig trygg under ditt besök hos oss är viktigt under rådande Coronapandemi. Här finns aktuell information att läsa innan ditt besök på Capio Ögon.

För att ditt besök hos oss på Capio Ögon ska vara så säkert som möjligt, stannar vår personal hemma vid minsta symptom. Om det skulle inträffa kan följden bli att vi behöver boka om din tid. Vi ber om förståelse för detta, men det är för din säkerhet så att du ska känna dig trygg hos oss.

Vi har glesat ut i våra väntrum så att vi ska kunna hålla avstånd på ett säkert sätt. Medföljande/närstående till patient ombeds vänta utanför klinikens lokaler! Undantag: specifikt vårdbehov hos patienten, som kräver närvaro.

Vi är naturligtvis extra försiktiga med hygien, tvättar och spritar regelbundet alla ytor och tar aldrig i hand.

I våra väntrum har vi stängt av kaffeautomaterna, tagit bort tidningarna samt ber dig att komma till oss utan sällskap.

För både din och vår personals trygghet har vår vårdpersonal munskydd vid patientnära undersökningar. Likaså har våra mikroskop s k mikroskopskydd, så att undersökande personal och patient har ett skydd mellan sig.

Du som har symptom på förkylning, influensa, Covid-19 eller annan luftvägsinfektion - besök oss INTE utan kontakta oss per telefon. Likaså om du haft kontakt med någon misstänkt smittad. Undvik då att gå in på våra mottagningar!

Avslutningsvis så följer vi regionernas rekommendationer för minskad smittspridning, vilket gör att det kan variera något mellan de olika regionerna.

Vi jobbar aktivt för din trygghet och säkerhet.
Varmt välkommen till oss på Capio Ögon!